Det var på tiden ja..

Jag lever, men har inte haft ork eller tid till bloggande den senaste veckan. Jag jobbar som aldrig förr och det tar hårt på mig. Jag har två lediga dagar i veckan, MAX. Precis som en vanlig Svensson, ja (men jag är van vid 7 lediga dagar i veckan). Men jag ska inte sticka under stol med att det faktiskt är ganska kul att jobba och ännu roligare blir det när lönen kommer. För så höga siffror som kommer att komma in har nog aldrig infunnit sig på mitt konto, så då ska jag ge mig själv en FIN julklapp eller ja, det blir en efter-jul-julklapp då pengarna landar den 15 januari!

Jag var ju i Ullared förra veckan och jag köpte en hel del. Tror att notan slutade på 2571 kr. Så det finns ju lite saker att visa upp. Har plockat fram kameran för att jag tänkte fota, men så fick jag för mig att bjuda hem mamma innan jag hunnit ta en enda bild.. Så jag tror att fotandet blir imorgon istället. Den som väntar på något gott..

Ja min träning, hur har det gått med den? Även om man kan tro att jag legat på latsidan med den saken så är det helt fel. En vecka tränade jag dock bara två dagar för att jag kände att jag var på väg att bli sjuk. Men nu denna veckan har jag tränat tisdag, igår och idag, så jag är redan uppe i tre gånger och på lördag kör jag veckans final som är Anettes jympapass. Jag har uppgraderat mitt träningskort till ett gymkort nu så jag har gymmat tisdag och igår och idag gav jag mig på spinning. Herre min skapare, jag som trodde att jag hade BRA kondition!? Kan kanske bero på att jag tränat två dagar innan och de sista krafterna gick åt idag? Men ja, då vet jag vad jag ska träna mer, spinning it is!

Jag lovar en uppdatering imorgon innan jag ska iväg och jobba. Jag börjar inte förrän kl 12 så jag ska hinna med lite fotande och sen en uppdatering på resultatet. Mer idag hinner jag tyvärr inte då det är julfest på Åhléns och självklart ska jag dit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0