Ensam hemma

Har inte haft någon lust alls för att blogga och tiden har inte heller funnits där. Jag har haft en mysig jul och tänkte precis lägga in bilderna från julafton, men batteriet i kameran har dött så jag laddar upp de senare ikväll istället.

Kevin är med en kompis i Branäs för att hälsa på en gemensam vän till dom. Han åkte i söndags och kommer hem imorgon. Det är otroligt tomt här hemma och jag räknar ner timmarna tills han kommer hem igen. Själv har jag jobbat i söndags och idag, igår var jag i Malmö och shoppade. Hittade lite för mycket så jag har lite dåligt samvete, får se om jag lämnar tillbaka något.

Jag ska ner och träna nu tänkte jag. Har inte tränat sen den 22 december pga att det varit stängt och att jag haft fullt upp de andra dagarna. Så min tanke är att träna idag och imorgonbitti, sen får vi se när nästa tillfälle blir. Efter nyår när alla röda dagar är slut så ska jag köra igång rejält igen, 4 dagar i veckan och mer jympa och spinning. Det har blivit lite för slappt nu under julen med tanke på allt julgodis som hade behövts springas bort. Men men, det är jul en gång om året och då ska man njuta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0