Halsfluss

Jag var ju som sagt på helgmottagningen på sjukhuset tidigare idag. Mamma följde med mig för jag kände att jag behövde lite sällskap då K var och spelade paintball med kompisarna i Saxtorp och inte kunde följa med.
Till min och mammas förvåning tog det inte mer än 15 minuter inne på sjukhuset totalt. Läkaren såg direkt att det var halsfluss jag fått. Så nu har jag fått pencilin, 3 tabletter dagligen i 7 dagar.
Skönt att det var något som gick att bota iallafall för detta halsont är inte att leka med. Det känns som att svälja taggar eller taggtråd varje gång jag sväljer, så jag försöker svälja så sällan det bara går.
Har knappt ätit på två dagar heller då jag inte vill svälja. Igår åt jag en pizza och pyttelite godis på kvällen. Idag har jag ätit 2 mackor, en drickyoggi och lite vaniljfil samt några skedar glass. Det gör för ont att äta så jag lever på te, halstabletter och citronvatten, det lenar halsen lite.

Lite tråkigt att jag fått halsfluss nu för imorgon firar jag och min älskade K 1 år tillsammans. Om vädret tillåter blir det mys på Kullaberg annars har jag föreslagit en tur till Danmark... Vi får helt enkelt se vad vädret har att komma med så får vi utgå från det och mitt fysiska tillstånd förståss.

Nu ska jag iallafall krypa ner och lägga mig för min hals är inget jag vill ha att göra med mer ikväll. K är på fest och ska ner på The Tivoli ikväll/inatt så jag ska inta sängen själv och bre ut mig så mycket jag bara kan! Jag har erbjudit mig att vara taxi så förhoppningsvis ringer han senare så får jag se om jag orkar köra ner i stan och hämta honom. Annars har han alltid två friska ben att komma hem med hjälp av :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0