7/2-2010 Söndag

Jag och Emmy satt uppe ett tag till igår efter att jag skrev dagbok. Vi satt och pratade med Jacksson och Edison om sexualundervisning och Edison lärde oss lite ord på hans språk. Han skrev ner dom i Emmys block.

Vi gick upp 05.45 idag för att vi skulle äta frukost kl 6.00, men dom var sena med maten IGEN (!!!) så vi fick inte vår frukost förrän 6.30 typ så vi åkte vid 7.15 istället för 7.00. Måste bara lägga till att vi fick våra pannkakor efter 2 timmars väntan igår, sjukt! Dom smakade tjock papper...

Jag och Clara fick åka i en mindre buss till QENP för att vi lätt blir åksjuka. Vi tog vars en åksjuketablett och mådde inte illa alls under resan. Jag sov i nästan 3 timmar tror jag. Vi stannade efter 3 timmar på en mack ute på landsbygden. Det var ett cementgolv med ett litet hål i (15x20cm) som toalett, riktigt skabbigt!

Sedan fortsatte vi mot QENP och stannade i någon stad på vägen och åt lunch. Jag äter i princip bara ris med buljong till lunch varje dag. Maten är så fruktansvärt äcklig. Det var buffé på den restaurangen vi åt lunch på idag och det fanns faktiskt uppskivad avokado som man kunde äta. Den smakade inte så mycket men den var helt okej.

Vi kom fram till QENP efter ca 9 timmars bussresa. Det kändes absolut inte som så länge för det fanns hela tiden något nytt att titta på. Det var skitvarmt när vi kom hit så vi tog på oss så lite kläder som möjligt för att bli bruna.

Vi gick en bit i nationalparken för att vi skulle träffa en kille som skulle berätta om djuren som finns i national parken. Det var sjukt segt och det värsta var när han visade oss en djurfilm. Precis samma typ av film som man kan se på Animal Planet. Jag höll på att somna och Marcus Uddling somnade. Haha!

Vi såg vårtsvin, (tror dom heter så) det var ett sånt djur som Pumba är. Vi såg också elefanter och gasaeller på vägen hit.

Nu ikväll har jag och Emmy pratat med Marcus och Cecilia om vad vi kommit fram till hitills och sammanfattat nästan hela intervjun med killen från Straight Talk.

Duscharna här fungerar inte, förutom två duschar där det bara rinner en liten stråle, så jag och Emmy fick duscha i den. Det tog tid, men vi blev rena på både kroppen och i håret. SKÖNT! Var så himla svettig och klibbig innan. Det finns ett hotell bredvid vårt typ, som har swimmingpool, men det kostar 10 dollar att gå in där...

Våra rum är faktiskt fina, typ 110 cm säng med myggnät, vanligt cementgolv och sen har vi en fläkt på rummet också, skitbra!
På kvällarna när det är mörkt här så kan det hända att flodhästarna kommer upp hit och då ska man inte titta dom i ögonen utan man ska blända dom med en ficklampa. Nu skaj ag sova för vi ska upp 5.45 imorgonbitti och åka på safari...



Ute på landsbygden där vi skulle låna toaletten...



Toaletten!



Min mat på bufférestaurangen.



Vi körde även förbi ekvatorn. Jag och Clara sexiga som få...



Här har vi lilla Pumba, vårtsvinet!



Den härliga, kraftiga duschstrålen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0