Evigt letande

Nu har jag precis kommit hem från skolan efter att ha täljt ett hjärta i sisådär 3 timmar. Har ont och är helt slut i mina händer! Lägger in en bild när det är klart. Mitt USB-minne försvann på något sätt igår.. Jag har frågat i receptionen och hos vaktmästaren och även lärare, men det har inte blivit upphittat. Jag bryr mig inte om själva minnet, för det var bara på 256 MB, men allt som ligger på det. Där är privata grejer som jag inte vill att någon annan ska ha. Fan alltså. Jag ska leta mer här hemma, för jag kan lägga saker på märkliga ställen utan att veta om det. Annars lär väl detta bli ett evighetsprojekt, för ingen vill väl lämna ifrån sig ett USB man hittat? Bara att tömma och använda själv... Giriga människosläkte.


Ikväll är det dags för oss att redovisa våra Uganda-projektarbeten. Det ska faktiskt bli skitkul, jag är riktigt peppad. Jag brukar annars hata att redovisa och vara jättenervös, idag är jag inte nervös överhuvudtaget. Men det kommer kanske sen!? Jag och Emmy ska göra vårt bästa för att få till en så intressant redovisning som möjligt.


En sak till som jag tänkt på ett tag är att jag funderar på att lägga upp hela min dagbok från Uganda här.. Alltså ett inlägg per dagboksdag. Kul att kunna gå tillbaka och kunna läsa senare eftersom blyertspennan jag skrivit med säkerligen kommer att suddas ut med åren..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0