Dubbel-träning

Tvätten hänger på tork nere i källaren och jag ska börja göra mig redo för cirkelfysen som börjar kl 12.
Idag tänkte jag testa dubbel-träning. Alltså cirkelfys nu kl 12 sen medel/station kl 17. Kommer bli otroligt tufft då jag har ont i hela kroppen efter gårdagens PULSjympa. Men jag ska ge gärnet och tar nog en vilodag imorgon för annars hinner kroppen inte återhämta sig eftersom min plan var att ha vilodag på söndagar. Men två av sju dagar kan jag nog offra träningen åt soffhäng istället.

Kevin, hans pappa och hans morbror har slått vad vem som kan gå ner mest i vikt fram tills den 23 december. Vinsten är: Går Kevin ner 5 kg och hans pappa 4 kg så får Kevin 100 kr av honom, alltså mellanskillnaden. Så kämpar K så kan han dra hem stora kovor. Jag är inte med i deras lilla tävling men jag ska också satsa på att gå ner så mycket som möjligt fram till den 23 december, och sedan slappa lite över julen för att sedan fortsätta igen.
Jag har motivationen i alla fall och nu när Kevin också tränar så känns det inte lika motigt som det har gjort innan när han suttit och ätit godis medan jag suttit med frukt.

Nu måste jag slänga på mig träningskläderna och hämta upp tvätten sedan är det full fart till Friskis och låta svetten lacka! Ge inte upp alla ni där ute som kämpar mot kilona, KOM IGEN! Detta slitet ger snart resultat som du kommer vara stolt över!

Kommentarer
Postat av: Amanda - Mamma till Vincent och Felicia

Paulina, ett ärligt stort och varmt tack för dina underbara ord som du skänkt dessa dagar! Jag älskar ditt sätt att skriva till mig, verkligen!! Och jag förstår hur och vad du menar när du skriver inne hos mig. Jag vet inte hur gammal du är men du verkar så klok! Jag är verkligen stärkt och du är så varm och ödmjuk när du skriver.



TACK KÄRA DU! Jag hoppas att du tar till dig för jag har fått må så bra när jag fått alla kommentarer från er läsare, har blivit så rörd. Tänk att det finns människor som inte ens känner mig IRL, men som ändå bryr sig. Det är vackert!



STOR KRAM

2010-10-26 @ 20:41:41
URL: http://ladysylvia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0