Ren Cambridgekur pågår

Idag började jag köra på ren Cambridgekur. Vilket innebär att jag endast äter Cambridge mål under hela dagen. 3 mål om dagen och däremellan dricker jag massor med vatten, nämligen mellan 3 och 5 liter.
Jag hade beslutat mig för att köra ren kur mån-ons, men Kevin övertalade mig att köra till fredag men att jag äter ett mål mat på fredagkväll. Jag sa att jag ska ge allt och köra på det. Men nu mår jag riktigt dåligt!
Tårarna har varit nära många gånger och min mage kurrar och har gjort i ett par timmar nu. Jag tror att detta tar extremt mycket på mitt psyke och är osäker på om detta är rätt för mig.

Jag ska kämpa mig igenom de få timmarna som är kvar nu ikväll innan jag går och lägger mig, men imorgon och resten av veckan tror jag att jag äter två Cambridgemål och sedan på kvällen äter jag sallad med keso. Jag känner att jag måste ha någon mat. Vissa klarar detta utan problem och jag trodde jag skulle vara en av dem. Men nej, fyfan vad dåligt jag mår.

Jag ska se hur jag känner imorgon och känns det inte bättre så blir det sallad med keso på kvällen så jag har något att se fram emot och samtidigt kan må bättre psykiskt också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0