Hej igen!

Fan, förlåt! Att jobba tar all kraft från mig, att sedan trycka in lite träning tar bort bloggtid ännu mer. Men jag ska bättra mig, jag lovar!
Min yogadvd kom förra veckan och hitills har jag bara kört igenom den 1 gång. Körde några solhälsningar i måndags också, men inte mer än så. Idag tänkte jag köra igenom hela igen, istället för gymmet. Tar gymmet imorgon! Känner att jag börjar fläska på mig lite nu, onyttigheterna har åkt ner lite hur som helst fastän det varit vardag, så nu är det skärpning om jag vill bli lite fastare!

Gött att det snart är fredag igen! Då har jag bara 3,5 vecka kvar att jobba! Har nämligen fått förfrågan om förlängning till den 31 augusti. Kommer jag inte in på min utbildning nu i augusti (vilket jag troligtvis inte gör då lågutbildade prioriteras, och många "sådana" hade sökt) så kommer jag att jobba hela perioden ut på Puma. Vilket betyder full lön även i september, GOTT! Så nu är det bara att stå ut. 4 veckor prick idag. Min sista vecka där är kort, slutar på onsdagen. Så skönt! Kanske kan solen titta fram lite i september så jag kan jobba upp min bränna igen?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0