Höstutmaningen v 3

Nu har jag gjort en ny kategori med namnet "Höstutmaningen". Här samlar jag allt som har med höstutmaningen att göra. För att upprepa vad mina mål med denna utmaning är så är det framförallt att få en snyggare och större rumpa. Men i övrigt att se mer tränad ut. Idag kom jag även på ett nytt mål, jobba upp ett bättre flås så målet är att springa 5 km under 26 minuter när höstutmaningen är slut (om 7 veckor)! Jag har som mål att tills på söndag ha sprungit 3 km under 15 minuter. Jag är på väg dit. Idag var jag ute och körde samma runda. Idag gick jag i mål på 16.15, så jag måste få ner tiden minst 1.16.

Varje gång jag springer, oavsett om det är på gymmet eller ute så tänker jag använda denna appen för att se mina framsteg! Kan varmt rekommendera den. Runtastic heter den och är gratis!

Efter duschen var jag fortfarande så här röd! Fyfan vad jobbigt det var idag. Inget håll, men blodsmak i munnen efter halva rundan och säkert en halvtimme efter att jag kommit hem. Jag känner dock att ryggen tar stryk av denna löpning. Får fruktansvärt ont mellan skuldrorna, så nästa gång jag springer 3 km är det på gymmet. Ska se om det blir någon skillnad!
Imorgon tror jag att det blir yoga för att mjuka upp lite, om jag inte får något supersug efter att träna på gymmet istället.

Idag är det Kevins första dag på hans "nya liv". Han ska ju, som jag nämnde igår, göra en svensk klassiker så idag började han sitt nyttiga och hälsosamma liv. Han simmade 1 km på 35 min. Tyckte det var jättebra jobbat eftersom han inte tränat regelbundet under en längre tid på 1,5 år. Så jag peppar honom och ska hänga på det nyttiga livet. Godiset ska minskas ner ännu mer. Även om jag dom senaste veckorna varit väldigt duktig med att hålla mig ifrån det och när jag väl köpt har det blivit max 2 hg och då har det varit mycket. Brukar bli 1,3 hg ungefär. Så jag är nöjd! Men bättre kan det bli :-)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Heja heja! :) jag blir sugen på att springa när jag läser om din supermotivation men jag ska vänta i 3 v till innan jag ger mig på det igen. Jag har ingen iphone så jag bet inte hur långt jag springer, det är lite irriterande! Men det ska finnas wifi i parken där jag springer, kanske skulle ta reda på hur man gör så jag kan använda ipoden.

Det låter jättehärligt med Egypten! Inte för värmen men att bo på hotell och äta massa gott låter heeelt ok! Det kanske finns gym på hotellet så du kan träna lite om du får tråkigt ;)

Och vikten går bara neråt? Har du nån "slutvikt", där du är gröt nöjd? Egentligen säger väl spegeln mer än vågen kanske. Jag har ingen våg men jag har nog iaf gått ner hälften av semesterkilona nu ;) imorgon blir det styrka ök, känner mig rätt peppad, värre är det med maten, jäklar vad hungrig jag är fast jag tog extra till middag. Lika bra att vi inte har nån våg, haha. Kämpa på med löpningen, 3 km på 15 min låter riktigt tufft!!!

2011-08-29 @ 22:04:06
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0