LYCKLIGARE KAN INGEN VARA!

Nu ska jag berätta för er vad jag gjorde igår. Jag och Kevin åkte till nya Väla som öppnade en ny del och många nya butiker i torsdags. Innan vi åkte hem gick vi in på Ticket för att se om det fanns någon resa i vår smak. Kravet från Kevin är att det ska vara bra snorkling. Och då har vi funderat på Grekland och Cypern. Men detta slutade med att vi den 5 september åker till Hurghada i Egypten i en vecka! Vi trodde att resorna dit var långt över vår prisklass runt 4000 kr/per person. Men för ett 4+ stjärnigt hotell med halvpension, 150 m till havet, 0 till centrum, transfer och mat på flyget gav vi 4400 kr per person. Mer än okej då Egypten är ett av världens bästa länder att snorkla i. Så nu är Kevin överlycklig kan jag säga och jag är superglad att det är VARMT där. Idag har det varit 37 grader. Lovely, det ska kännas att man steker ;-)



Bilder lånade från Ving. Här ska vi tillbringa en vecka och jag längtar ihjäl mig! Har någon varit i Hurghada och har lite tips om resmålet att dela med sig?

Efter vi bokat resan åkte vi till Expert där jag skaffade mig en systemkamera. En Canon EOS 1100D. Den kostade 3799 kr igår och idag så jag passade på. Dock blev det lite dyrare med försäkring och kameraväska-kit så nu är min lön snart slut. Men jag är lycklig. Så otroligt kul att kunna ta BRA bilder för en gångs skull! Känner redan att jag fått pejl på den men jag ska läsa en bok jag fick till kitet med kameraväskan. "Bättre bilder med Canon EOS digitala systemkameror". Så är jag expert när jag ska fota i Egypten sen ;-)

Här är godbiten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0