Träningsnyheter

Åh vad skönt med helg! Älskar att bara slöa runder på morgonen. Ligga och morna sig i sängen länge och sedan förflytta sig till soffan och slötitta på TV samtidigt som man surfar på nätet. Det är precis vad jag behöver nu! Somnade tidigt igår, redan vid 22.30. Arbetsveckan har antagligen tagit hårt på mig så helgen har varit efterlängtad och jag njuter till tusen!

Ställde mig på vågen imorse och hade för en gångs skull inget hopp om att den skulle visa minus. Jag känner mig färdig med dom där siffrorna nu. Men den visade 57.6 kg. Vilket är -0.6 kg på en vecka. Jag kan ju inte säga att jag är ledsen, jag är toknöjd! Förstår bara inte hur jag kan ligga under 60 kg. Jag kommer inte ihåg sist jag gjorde det. Måste ha varit minst 5-6 år sedan. Har ju pendlat så otroligt mycket i vikt dom senaste åren. Men aldrig varit under 61 kg. Har legat mellan 61 kg och 75 kg. Fyfan vilket spann... Undrar nu var dom där 18 extrakilona satt?!?!? Om jag tycker att jag har lite fett över nu, vad hade jag inte då? Gud alltså...

När jag ändå är inne på hälsa och sådant så kan jag visa lite jag hittade på sportamore efter lite surfande.


Supersnygga Easytone! Hade LÄTT köpt dessa om jag inte redan haft mina. 1395:- kostar dom på Sportamore.se.


Svinsnygga träningsbyxor från Reebok. Tror faktiskt att jag kommer klicka hem dessa när lönen kommer. 449:- också på Sportamore.


Dessa löparskorna från Puma fick jag hem igår. Beställde dom på jobbet och betalade endast 400:-. Behöver ett par löparskor som jag kan ha ute eller på gymmet så jag kan ha mina nuvarande gymskor ute. Så nu ska det springas även ute. På Sportamore kostar dessa nu runt 600:-. Jag är supernöjd. Invigde dom igår på gymmet och dom sitter som en smäck!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Ah kul med lite nytt :) och det later ju helt ok att vagen visar minus bara sadar ;) jag gick upp nastan 3 kg pa en manad i Sverige, lagom bra... dom sitter sa fint pa magen och laren... men jaja, bara att ta nya tag. Olga startar en ny utmaning pa mandag, har du sett det? jag ska hanga pa hade jag tankt, det borde val kunna sporra mig lite. har iallafall skrivit ner ett traningsschema for de forsta fyra veckorna, hoppas verkligen jag kan halla det!

hoppas resten av helgen blir bra! kramar

2011-08-13 @ 14:24:17
URL: http://viivalencia.blogg.se/
Postat av: Jessica/Sportamore

Hej,

Kul att du hittade in hos oss och grymt jobbat med träningen.

Gillar valet av produkter du visar upp. De där blåa Easytone är en av våra populäraste skor just nu.



Ha en skön höst,

Jessica/Sportamore

2011-08-18 @ 10:26:27
URL: http://www.sportamore.se

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0