Vi har grymt lite att göra på jobb idag. N...

Vi har grymt lite att göra på jobb idag. Någon container med lådor till oss har fastnat i Tyskland så vi har inga ordrar att packa nästan. Så jag har suttit och pratat med en kollega nu på morgonen om resor. Jag och kevin är sugna på en sista minuten innan jag börjar skolan! Beroende på när jag börjar... Kommer jag in den 5 september så går det inte eftersom jag slutar jobba den 31 augusti. Men kommer jag inte in då så är det en månad till nästa antagning och då hinner vi med en resa! Har ni några tips på VARMA ställen att åka till? Några fjuttiga 25 grader vill vi inte ha. Över 30 ska det vara, haha. Vi har haft tankar på Grekland, där är så fint och dom har god mat!!! Nu hoppas jag att jag inte kommer in på utbildningen förrän i oktober, lite solbränna och en vecka off är precis vad jag behöver efter nästan 10 veckors jobb! Kom med restips om ni har några, positiva som negativa!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Larnaca i Cypern! Där är otroligt fint, och dessutom ligger det lite off från Agiya Napa som är största festarstället. Vill man istället ha det kan man ju söka sig dit :) Men Cypern är skitvarmt, har jättegod mat och dessutom är det helt okej priser. I alla fall i Larnaca :)

2011-08-25 @ 16:49:47
URL: http://popidou.blogg.se/
Postat av: Lotta

Ni kan komma hit, här är det över 30 grader ;) jag hade gärna åkt till Mallorca men vädret brukar börja bli lite mer ostadigt där i början av september, det kan vara över 30 grader varje dag eller komma världens oväder... men Cypern kanske är bra? jag är så trött på värme, haha, jag hade kunnat tänka mig en sista minuten till Sverige ;)

2011-08-25 @ 23:04:51
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0