Dagens styrkepass

V.8 i utmaningen

Det blev ett härligt pass på gymmet idag! Jag vågade inte ta i för hårt och vågade inte heller köra igång med intervaller eller annan pulsträning så det blev bara styrka. Satte ihop ett pass här hemma innan jag körde mot gymmet och det blev rätt bra faktiskt!
Det blev 3 block med triset och sedan avslutade jag med ett block med superset. Allting 12x3 per ben/arm.

Block 1.
Step up på bänk
Benlyft
Bicepscurl (9 kg)

Block 2
Utfallssteg bakåt
Rodd med stång (17,5 kg)
Knäböj med vikt (9 kg)

Block 3
Smala knäböj med hälarna på en hantel
Tricepspress (10 kg)
Hamstrings på boll

Block 4
Step up på bänk
Enbens knäböj på bänk

Där har ni dagens pass! Ville lägga störst fokus på underkroppen men även få med lite överkropp, därav stoppade jag in en ök övning i triseten. Tanken var att bara göra dom tre första blocken, men jag kände att jag hade mer att ge så jag körde ett superset för att pumpa ur det sista. Det kändes bra att träna men jag kör försiktigt denna veckan så jag inte faller tillbaka igen. Men jag ska inte sticka under stol med att det tog emot att åka till gymmet idag. Man blir väldigt försoffad när man inte tränat på ett tag, men väl på plats var jag pepp som bara den!

Kommentarer
Postat av: lotta

Ja fy vad försoffad man blir snabbt! jag är förkyld, känner mig inte helt hundra så jag vågar inte riktigt träna styrka ifall det blir värre- vill spara mig till löprunda längre fram i veckan. testade iaf ny yogavideo imorse, jättebra! helt annorlunda mot den jag gjorde med förut, här var det mer "riktig" yoga med fokus på flyt i rörelserna och andningen (fast det gick sådär för jag är så täppt i näsan, haha). men kul var det, det blev hela tiden svårare och svårare också och en del nya grejer, väldigt roligt.



nu är skor hemklickade också, hoppas de kommer innan jul. och hoppas de är bra :S



jag är inte helt säker på om jag vågar anmäla mig än... Oscar tycker det är rätt fånigt och han jobbar ju den dagen, om han börjar tidigt så kan jag ju inte vara med... meeen... jag har inte bestämt mig än. hoppas innerligt jag blir bra så jag kan testa en längre runda i helgen och se hur det känns. 10 km känns överkomligt, men det kanske det inte är. de bästa springer ju på 25 min, och väldigt många på runt 40 min, där ligger jag i lä.. men som du säger, det hade varit riktigt grymt att börja milsutmaningen med att springa en mil! jag vill också göra en annorlunda utmaning, utan mått och vikt hit och dit utan formmässigt. fundera på vad jag verkligen vill bli bra på och satsa på det. fast jag vill väl bli bra på allt, haha. löpning, styrka och yoga.



det är ju inte så långt kvar till 8 januari dock, och med jul emellan... fel tillfälle att äta ordentligt.... hmm ja jag får fundera några dagar till tror jag ;) men visst hade det varit häftigt, jag är beredd att vara med bara för att få en t-shirt från loppet, hahaha.



fick du träningsvärk efter benpasset? jag måste få ihop ett också, men som sagt så fegar jag nog lite så jag inte blir mer förkyld. förhoppningsvis går det att köra styrka på fredag kanske. tror jag håller mig till yoga tills dess. tror jag överansträngde ryggen förra veckan med två 6 km-rundor och sen en del swings efter löprundan i lördags, jag har rätt ont i ländryggen, och inte träningsvärk utan "aj-ont" ;)



nu måste jag röra på mig här, försoffad var ordet!! hoppas dagen blir bra trots upp tidigt! (jag drog mig upp 6.15 för att göra yoga men Samuel vaknar alltid när jag går upp tidigt så jag kunde inte början förrän 6.30 ändå, men 40 min hann jag med iallafall. ha en bra dag! kramar

2011-12-13 @ 11:43:17
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0