Andra besöket hos Jack

Det blev visst ett litet blogguppehåll över helgen. Men nu är jag tillbaka! Det har varit fullt upp sedan igår morse. Vi gick upp tidigt och satt i bilen kl 9.20 för att åka och hämta svärmor, Sandra och Alve och sedan köra till Kristianstad. Vi skulle ju kolla på vår lille kattunge och även gå en runda inne i Kristianstad.

Dessa små underbara liv var så söta att jag bara ville äta upp dom. SÅ små men ändå så livliga och lekfulla.
 

Här sitter vår lille snutt, gömd bland Kevins ben.

Finaste guldiga pälsen REDAN som 6 v gammal. Pälsen brukar vara fussy när dom är ungar, men vår fina kise har redan en otroligt fin och klar päls.

Utsällningsposen. Denna gosse är väldigt avslappnad, han går med på det mesta. Vi kunde titta och inspektera hans mönster, vända och vrida på honom, utan att han gjorde något motstånd alls. Så det blir nog inga problem att ställa ut honom!

Jack ligger ner och marble-brorsan Jazz till höger.

Jack längst till höger. Sååååå fin och guldig päls. Älskade katt!

Fina syskonen. Jack håller om sin bror. Han låg och slickade honom på örat ett tag också. Måste erkänna att det tar emot i hjärtat att ta honom ifrån sina syskon...

Jag längtar så jag snart spricker till den 27 januari. Då hämtar vi hem honom. Kan fortfarande inte riktigt förstå att vi ska bli med katt... Men det kommer med all säkerhet bli alldeles underbart! En helt ny värld att sätta sig in i - utställningsvärlden ;-).

Uppfödaren sa igår att vår Jack utan tvekan hade kunnat bli en avelshane. Detta innebär att vi skulle fått betala 20 000 kr för honom om vi skulle velat ha honom till avel. Och hade vi inte varit så snabba med att bestämma oss för just honom så hade han stannat hos Jeanette (uppfödaren) och fått både bli pappa och utställningskatt. Känns riktigt bra att vi lyckats få en så fin katt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0