Träningssnack

Har haft ont i halsen nu de senaste dagarna och har inte vågat träna. Men idag mådde jag lite bättre och hade en längtan efter träning så sagt och gjort. Jag tränade ett rejält gympass idag.
Nämnde sist jag var och tränade att jag klarade av 15 minuter jogging. Idag hade jag bestämt mig för att klara lite längre. Mitt mål var 18 minuter och det klarade jag!

Jag har läst runt lite på internet när det gäller träning och Paolo Roberto säger att det bästa man kan göra för att utvecklas inom löpning (kan väl inte påstå att jag löper, men ändå) är att öka succesivt och inte varje gång. Utan köra på, i mitt fall, 18 minuter jogg nu i en vecka och sedan höja till 20 minuter och sedan köra det ett par dagar och sedan höja mer och mer. Men inte höja varenda gång. Så det ska jag göra. Mitt delmål är att kunna jogga relativt snabbt i ca 45 minuter till slutet av maj. Nu har jag skrivit det här så nu känner jag en rejäl press att verkligen klara det också, haha. Men jag har ca 3 månader på mig, så det SKA jag klara, annars har jag legat på latsidan!

Trots att jag inte kört med hårdträning de senaste två veckorna pga halsont, så har jag inte förlorat något alls av det jag tidigare byggt upp. Jag tar samma tyngder på gymmet och konditionen är densamma så jag är nog inne i en fas med kroppen där vilan ger mig enormt. Jag har trots allt gått ner i vikt varenda vecka oavsett hård träning eller mer vila, så jag känner att jag är i ett härligt "flow" nu. Ställer mig på vågen på fredag igen och hoppas på några hekto lättare. 

Kan också tillägga att jag börjat haka på Kevins viktminskningsmetod. Dvs Cambridge. Han äter just nu kombinerad kost, dvs både mat och cambridgemålen. Han har på 4 veckor tappat nästan 10 kg. När han träffar sin konsulent, en gång i veckan, så följer alltid jag med och har de senaste gångerna handlat med mig några bars till mig själv. Vissa dagar byter jag ut middagen mot ett bars istället. Detta både för att det är gott och för att jag vill att det ska hända ännu mer på viktminskningsfronten. Får se på fredag om det gjort någon skillnad...  


Kommentarer
Postat av: Little Girls

Great site. Keep doing.

2011-05-02 @ 13:43:45
URL: http://little-girls.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0