Läkarbesök på G

Efter en helvetes söndag så bär det nu av till läkaren. Min rygg och nacke gör så extremt ont att jag inte sovit många timmar varken inatt eller igår natt. Igår var det så illa att jag varken kunde sitta i soffan, gå/ stå eller ligga i sängen utan att det strålade i hela ryggen. Det enda som funkade var att ligga i sängen på spikmattan. Men där kan jag inte ligga mer än 1 timme sen måste jag ligga på vanligt underlag igen.

Jag skulle börjat praktisera idag men jag har ringt min handläggare och hon har avbrytit hela praktikperioden. Jag kan inte längre ha ett jobb/praktik där jag står så mycket på så hårt underlag. Så butiksjobbet är bara till att glömma för min del, därmed också utbildningen jag vill gå (Inredare med säljkompetens).
Jag har haft ont i ryggen ända sedan jag började praktisera i mitten på november men jag trodde att det var en vanesak att stå så mycket och hoppades att det skulle gå över. Jag hade fruktansvärt ont precis innan jul också och bokade en tid till en kiropraktor, men det blev bara värre. Jag skulle jobba på Åhléns direkt efter behandlingen och det var några helvetestimmar för det strålade i hela ryggen och jag fick kämpa för att inte gå hem.

Jag fick ringa sjukvårdsupplysningen igår och fråga vad jag skulle göra och hon rekomenderade mig att ta kontakt med vårdcentralen så får de sedan skicka mig vidare till någon ryggspecialist.
Så det som gäller nu är en utredning på min rygg eftersom jag haft ryggproblem ända sedan mellanstadiet, men jag har endast gått hos kiropraktor dessa åren och det har fungerat fram tills nu.
Njut av att inte ha ont i rygg och nacke för det gör något så in i helvetes ont (ursäkta ordvalet) och hela kroppen blir drabbad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0