Här befinner jag mig just nu.. 3 gånger är...

img_6986 (MMS)

Här befinner jag mig just nu.. 3 gånger är backen uppspurtad för.. Tänkte köra 10 rundor, så nu kör jag vidare med dom sista 7!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Kom igen! ;) Jag ska ut ikväll och springa men tror inte jag får med några backspurtar för det brukar vara jättemycket folk ute på kvällen. då vågar jag inte, haha.

jag har också som mål att göra fler armhävningar på tå. när jag började träna mer för fem veckor sedan så klarade jag 4 :D men nu, i lördags, gjorde jag 13, så det tar sig minsann! har som mål att klara av 20 om 8 veckor när min första "utmaning" är klar. då ska jag ha sprungit 5 km utan att stupa också.

jag har knappt tränat någon styrka direkt än mer än Olgas MammaExpress under fyra veckor, jag började med lite mer ren styrka (fast med lätta vikter) förra veckan. det syns absolut på armarna sen jag började röra på mig i februari, innan var jag helt otränad, men jag vill gärna ha mer muskler. mitt allra största problem är nog maten dock, jag har verkligen jättesvårt att låta bli godis och annat sött. du som har gått ner så mkt i vikt måste väl ha lyckats med jättebra matvanor? det gick bra i fyra veckor för mig men nu sjätte veckan har det börjat riktigt uselt :S

2011-06-13 @ 14:59:07
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0