SNART...

Det går seeeegt här. Har några hekton som inte vill ge med sig riktigt. Vågen visade 60,5 kg imorse. Vägde mig i tisdags efter frossarhelgen och då vägde jag 61,1 kg så jag har faktiskt gått ner 0,6 kg på bara 3 dagar så det känns ju bra i alla fall eftersom det blir en del onyttigheter denna helgen också. Idag tar Kevins lillasyster studenten så vi ska dit och fira henne när Kevin slutat jobb. På söndag fyller Madicken 4 år så då blir det kalas för henne. Men jag har ätit nyttigt i veckan för att kunna unna mig både idag och på söndag!

Jag SKA ner till 60 kg. Jag ger mig inte. Men det går fruktansvärt segt. Bara att bita ihop och köra mer intervaller i skogen. Var på cirkelfys idag och imorgon är det vilodag, men på söndag förmiddag är det intervaller och backträning som gäller!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Men vad duktig du har varit, du har ju gått ner massor!! fast det sista är väl alltid svårast att bli av med. jag behöver inte gå ner i vikt men vill däremot byta ut lite fett mot muskler, men det är svårt! det där sista sitter som berget. ja, egentligen är väl mitt mål att se tränad ut också. jag ska försöka sätta upp korta program på 4-5 veckor åt gången så jag verkligen håller igång, det är väl egentligen mitt huvudsakliga mål- att inte lägga av ;) jag ska till Sverige med barnen i en månad, där ska jag satsa på löpningen när det finns skog att springa i, målet är att orka 5 km. så långt har jag nog aldrig sprungit så det är dags nu!! jag gjorde ett eget litet styrkeprogram för ben/rygg/rumpa igår och idag kan jag knappt gå :D men det är väl ett bra tecken kanske ;) har du lyckats få mer synliga muskler på armarna? främst axlarna? där har jag ett till mål, hehe, det är snyggt med lagom muskulösa armar!

2011-06-11 @ 14:41:22
URL: http://viivalencia.blogg.se/
Postat av: Amanda svarar

Haha se där! :) Kul

2011-06-12 @ 13:12:37
URL: http://amnnda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0