Dagen idag

Jag var på en workshop kl 13.30 i eftermiddags, på företaget där jag också har min jobbcoach. Denna workshopen handlade om dolda jobb, hur och var man hittar dem och olika tips på hur man gör när man söker. Detta är inte helt nytt för mig då det var så här jag jobbade när jag fick min praktik på Åhléns som efter 4 dagar ledde till jobb i en månad.
Efter det åkte jag till min Cambridgekonsulent där jag vägde och mätte mig samt köpte ny mat. Jag hade gått ner 0,6 kg och 1 cm runt midja samt lår på två veckor. Det är riktigt dåligt. Jag är fruktansvärt onöjd med resultatet. Jag tror mycket beror på att jag äter godis och onyttigheter 3 dagar i veckan! Så denna veckan ska jag vara stenhård mot mig själv och endast EN dag med godis är tillåtet. För jag vill ju ha resultat för allt slit och framför allt inte slänga pengar i sjön då Cambridgematen kostar 620 per vecka.
I och för sig har jag min i två-tre veckor då jag bara byter ut ett, max två mål om dagen.

Efter jag varit hos henne så körde jag till Väla och gick in på Intersport för att handla en sport-bh. Och jag hittade en. Jävligt snygg också för den delen. Bild kommer i ett annat inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0