Ny kategori

Jag har nu gjort en ny kategori som heter Min viktnedgång och där har jag samlat alla inlägg med mina mått som jag tar var tredje vecka samt annat som hör till min viktnedgång. Annat som har med träning och göra ligger kvar i kategorin Träning/Hälsa.

Detta kanske kan underlätta för de som är intresserade att endast läsa om mått och sådant som berör min kamp mot mina extra kilon.  

Kommentarer
Postat av: Amanda - Mamma till Vincent och Felicia

Hej Paulina! Fin header! Ang yogamatta. Jag råkar på ngt vis ofta komma tillbaka till märket Casall. Tycker att de har bra produkter och bra kvalitet på sina saker. Min matta är av märket Casall, köpt på Stadium men tror inte just denna finns kvar. Den är tjockare än en yogamatta, yogamattorna är alldeles för tunna att träna på, iaf de övningar jag gör, får ont i varenda kroppsdel. Så jag kan endast ge dig tipset att satsa på en ngt tjockare matta, som är iallafall 1 cm tjock. Min matta glider nog också litegrann men den ligger kvar fullt tillräclkligt får att kunna hoppa och röra sig väldigt fritt med den. Men mjukt sätt så är den att rekommendera. KOlla stadium eller hemsidan www.sportamore.se.



Jag gillar iaf Casall, de har schyssta kläder, sportbehåar och sportillbehör=)



Kram från mig (Du är riktigt duktig tycker jag att det verkar som!! Har sett att du gjort framsteg viktmässigt!)


Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0