Hjälp mig med systemkamera-tips!

Den där vitlöksbomben hjälpte mig inte riktigt så mycket som jag hade hoppats på. Körde en till idag och maxade på med en extra klyfta, så det blev alltså fyra stycken. Men inte känns det bättre. Har känt mig febrig hela dagen och haft frossa och svettningar om vartannat. Så jag gissar på att det blir soffläge några dagar nu. FAN. Har inte tid med detta!

Men eftersom jag inte har något bättre för mig så har jag allvarligt börjat fundera på att köpa mig en systemkamera. Jag fotar inte mycket just nu, men det är för att jag tycker att bilderna med min kamera blir så suddiga om man inte fotar utomhus i dagsljus för då är den toppen!

Jag har tankar på en Canon EOS 500d, en bloggerska jag följer har denna kameran och har nu köpt ett nytt objektiv för under 1000-lappen och hennes bilder blir super! Jag behöver verkligen inte någon superkamera med massor av finesser. Sålänge bilderna blir fina så är jag glad! Och jag vill lägga runt 5000:- så har ni något tips man kan tänka på eller någon kamera ni rekommenderar?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0