Gråt inte över spilld mjölk

Kevin spillde ett helt glas MJÖLK över min dator igår. Över hela tangentbordet och även in i fläkten där bak. Sjukligt nog gick den att rädda, men tangenterna var lite sega och det luktar inte hallon kan jag säga. Tror jag tar bort alla tangenter och rengör den.

Nu ska jag ta på mig träningskläderna och göra mig redo för hot yoga. Finns nog inget bättre sätt att börja helgen på! Kanske ska äta lunch på Big Buddah med min syster efter yogan, annars ska jag nog lägga mig och läsa min bok. Är snart halvvägs igenom den! Den är på över 500 sidor. Puh. Dödergök heter den. Har 13 böcker som väntar på mig och jag vill börja läsa flera på en gång!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mjölk i datorn? ihh det låter inte jättemysigt :S

jag var tvungen att kolla på programmet, vad berörd man blir. det var en tuff tid vi hade där, hela min kropp var helt upp och ner, jag fick allergi, utslag, illamående och massa konstigt utan förklaring, sen försvann allt när jag blev gravid med Samuel. men visst är det psyket som får ta den största smällen, det gäller att vara mer eller mindre beredd på allt.



det blev tabata imorse! upphopp, marklyft med rotation (eller vad det kallas), ryggresning, plankan där man går upp och ner från armbågar-raka armar och knäböj. alltid nåt! imorgon måste jag ta mig ut och springa tidigt, så är veckan klar. jag kan inte heller ta ut mig helt när jag tränar!! det finns en riktig spärr där, men det är väl lite sunt också kanske, det kan väl inte vara meningen att man ska ta i så man mår dåligt när det inte handlar om överlevnad? kroppen säger väl stopp innan man börjar må dåligt. jag vill få träningsvärk, men inte ta i så jag blir svimfärdig.



gud vad duktig du är, två veckor utan godis har jag aldrig nånsin klarat! max fem dagar tror jag, haha. funderar dock på om jag ska bestämma mig på riktigt och köra tre riktigt hårda veckor nu?! de senaste två har varit sådär med allt plugg men på söndag ska det sista in, sen är det bara lite annat... den 27 kommer min pappa, så jag har tre veckor mellan där... kanske en hårdsatsning, inget godis på tre veckor? hmm jag ska fundera ;)



ang distans så tänkte jag väl öka snart, jag får försöka räkna ut hur långt till jag kan springa, jag kan ju inte mäta sträckan exakt utan bara ungefär enligt skyltar som finns där jag springer.



jogga 3 mil, ja är man positiv så går det säkert ;) du kunde ju testa göteborgsvarvet när du ändå håller på, det är ju bara 21 km ;) 2013 vill jag springa göteborgsvarvet, det hade varit häfigt. men inte förr, hehe.



ha en toppenhelg! kramar

2011-11-04 @ 15:48:31
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0