Lilleman

Vi har nu tingat en liten kattpojke! Efter lite diskussioner här hemma kom vi fram till att denna lille sötnosen blir vår kise.

Är han inte helt underbar? Den 25 november åker vi och tittar på honom! Nu ska vi bara enas om ett passande namn på honom. Lär nog ta 12 veckor för oss att komma överens så det är kanske bra att vi inte får katten förrän om 3 månader, haha. (Bild lånad av uppfödaren)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Åhh så fin! så mysigt med en liten kisse! jag hade en när Guille föddes när jag bodde i Sverige, Nisse hette han... jag lämnade honom till min mamma när jag flyttade men hon var tvungen att sälja honom och hans syster när hon flyttade ihop med sin sambo... jag får dåligt samvete när jag tänker på vad som kan ha hänt med min Nisse :( det är stort att skaffa djur, det är ett stort ansvar och många känslor inblandade! om några år vill jag mer än gärna ha en katt eller kanske en hund, dom ger så mycket tillbaka :) kan man ställa ut den rasen ni ska ha? min mormor är ju uppfödare och åker runt på massa utställningar med sina katter, det är en hel värld det där.

hur som, lite träning blev det idag, en kortare pw och sen 20 min balans/benpass med Bob och lite Jillian-yoga. har världens träningsvärk i axlar och rumpa sen yogan igår!! mycket trevligt :) imorrn em ska jag försöka ta mig ut och springa.

slimmad var ett bra ord, slimmad vill jag vara :) känner mig inte slimmad alls nu, det märks eller känns iallafall att jag har fått mer muskler men fettet utanpå har inte försvunnit samtidigt så nu ser jag mest... ful ut, haha. kan man inte punktförbränna fett på ryggen ;) det hade jag velat göra.

nu måste jag försöka göra nåt vettigt här, tiden flyger iväg. kramar!

2011-11-08 @ 14:18:16
URL: http://viivalencia.blogg.se/
Postat av: Stella

SÖTAST!!

2011-11-09 @ 13:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0