Nyår i Sälen

Har ju glömt berätta en sak kom jag på!

Igår bokade vi en stuga i Tandådalen över nyår. Så nyår ska firas i Sälen tillsammans med Rickard, Hanna, Jakob och Andy. Andy ska nämligen säsonga uppe i Branäs, men en gemensam kompis till alla (utom mig) ska säsonga i Sälen. Där finns mer backar och är tydligen allmänt mycket roligare än i Branäs så vi valde att fira nyår i Sälen. Ska bli väldigt roligt faktiskt. Vi åker upp den 29 dec och kör hem den 1a januari. 

Vi var lite sent ute med att boka stuga och satte igång först igår. Vi hittade en vi ville ha på Skistars hemsida. När vi ska boka den får vi reda på att minst 2 i sällskapet måste vara över 25 år. Det är ingen av oss. Kevin på 24 är närmst. Så det gick inte. Kevin letade igenom hela blocket, ringde närmare 20 samtal men antingen var stugorna upptagna, åldersgräns på 25+ eller så ville dom inte hyra ut dom endast tors-sön, utan hela veckan.
MEN, så hittade Kevin denna som är på bild nedan. 6 bäddar, 50 kvm, bastu, diskmaskin, torkmöjligheter, braskamin, nära till skidbuss och backar m.m. Han ringde och stugan är ledig över nyår! 5500:- för tors-sön. Så ca 900 var! PERFEKT! Kunde inte blivit bättre. Så nu är det fixat!
 
Vi har dock inte sett bilder invändigt, men sålänge vi fick en stuga och sålänge den har bastu så klarar vi oss, haha. Nästan så man inte vågar se hur insidan ser ut nu.... Men men, det blir nog bra oavsett om där är limegröna väggar eller vad där nu kan vara! Den ser ju fin ut utanpå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0