Sammanfattning v.2

Nu har det gått 2 veckor av utmaningen och det går super! Tanken var att köra löpning på gymmet idag, men jag kände när jag vaknade att jag behövde en vilodag idag. Så idag blir det ingen träning utan en välbehövlig vila istället. Veckans träning har blivit följande:

Mån: Vilodag
Tis: Intervaller i backe + plankan och 20 armhävningar
Ons: Hot yoga
Tors: Intervaller + styrka ök
Fre: Hot yoga
Lör: Hot yoga + styrka helkropp
Sön: Vilodag

TRÄNING:
Jag är jättenöjd med träningen denna veckan. Det känns helt underbart att jag har kommit igång så pass bra med yoga och att jag tycker det är så kul! Jag behöver smidighetsträning eftersom jag annars springer mycket intervaller och löptränar och blir stel. Yogan hjälper mig att kunna genomföra resten av träningen på bästa sätt! Armhävningarna på tå går framåt och jag kan nu göra 14 st. Det är en förbättring på det dubbla gentemot förra veckan. Så detta kommer gå fort framåt om jag fortsätter i detta tempot! Tiden i plankan har jag också förbättrat med 20 sek. Nu kan jag stå 2 minuter utan att vila.

KOSTEN:
Det känns bra med kosten och jag vet nu vad jag ska äta för att min kropp ska må som bäst! På kvällarna blir det inte fullt så nyttig mat som jag egentligen vill äta. Detta beror på att Kevin inte alls är där jag är i kosttänket. Men veckans luncher är nyttiga och sålänge dom är det så kan jag vissa dagar unna mig lite "onyttigare" mat på kvällen. Jag har haft uppehåll med godiset i TVÅ veckor nu. Det går förvånadsvärt bra och jag har inget sug alls. Igår smakade jag en liten liten bit cheesecake hos min syster, men det var också allt. Men det sockret kickar inte igång något sötsug och det känns bra! Jag vill kunna smaka något utan att behöva proppa i mig. Det är det som är mitt mål!

Jag fortsätter köra på! 8 veckor kvar och jag är lika pepp som för två veckor sedan! Imorgon är det måndag = ya tag!!! Men först dags för vila!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0