Bakluckefynd!

Söndag idag vilket innebär bakluckeloppis! Det var så roligt förra veckan så jag har gått och längtat i flera dagar nu. Idag fanns där inte lika mycket i vår smak som det gjorde sist. Men jag gjorde några fynd! Som ni kanske vet så älskar jag böcker. Pocket ska det vara, och helst sanningsbaserade med obehagliga handlingar. Hittade 4 böcker på loppisen.

Dessa blev det! 10 kr st. Perfekt! Gömda var jag osäker på om jag hade hemma så jag köpte den för säkerhets skull. Har läst den 2 eller 3 gånger redan men kan utan tvekan tänka mig att läsa den igen! En av dom bästa böckerna jag läst! Rekommenderar den VARMT om ni inte läst den.

Sen hittade jag massor med Sköna Hem-tidningar. för att vara exakt - 24 st. Dom är gamla från 2005-2008. Det är inte från jan-dec på alla åren, men dom flesta finns.

20 spänn för hela högen!!! Snacka om fynd. För mig spelar det ingen roll att tidningarna inte är nya, där finns ändå massor med inspiration. Så nu har jag att läsa ett bra tag framöver! Nästa loppis ska jag försöka hitta tidningar inom träning och hälsa för det älskar jag också att läsa!
Inredning och träning och hälsa är mina största intressen!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Åh Sommardöden är otroligt bra!! Den borde du läsa först. Väldigt vacker skriven och det gör nästan lite ont i hjärtat. Speciell skrivstil :)

2011-10-23 @ 22:56:28
URL: http://popidou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0