Renovering pågår

Sitter och väntar på målaren som ska komma och spackla. Ni kommer kanske ihåg att vi fick golvet i vardagsrummet upprivet i mitten på augusti pga fukt? Igår var en man här och gjorde en fuktmätning för att se om det hade torkat och det har det! Äntligen!!! 4 veckor blev 8 veckor med upprivet golv. Så idag kommer en målare för att spackla igen väggen. Nästa vecka läggs förhoppningsvis ny parkett. Ska bli så skönt att få det färdigt. För er som inte orkar klicka in er på länken så kommer här en bild på hur det sett ut i vardagsrummet nu i 8 veckor.



Vet inte om jag skrivit om att Kevin försökt förhandla med vår hyresvärd om att få renovera vårt kök. Kevin föreslog att hyresvärden betalar allt material och sen gör Kevin jobbet gratis. Hyresvärden skulle fundera på det och höra av sig "snart igen". Efter nästan tre veckor utan att vi hört något ringde Kevin honom i tisdags. Han sa då att det finns en möjlighet. Det är att vi får köket renoverat av hantverkare. Ett vitt kök med en mörkare bänkskiva och ett mörkare kakel, även nytt golv och målade eller tapetserade väggar. Detta skulle bli ett pålägg på hyran på 530:-/månaden.

Eftersom Kevin står för hyran nu när jag inte har någon inkomst så är det han som får ta beslutet. Men det lutar starkt åt att vi kommer godkänna detta. Vi ska bara få se bilder på ett kök här i närheten som nyligen är renoverat för att se om det är något vi gillar. Hyresvärden ska ha fixat bilder till nästa vecka, så vi får hålla tummarna för att han har fixat det då så vi kan komma igång med en eventuell köksrenovering så fort som möjligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0