Spenat med ägg

Magen kurrade när jag kom hem så jag var tvungen att fixa något att äta snabbt! Helst något jag kan stå mig på ett tag för jag ska iväg på PUMA's utförsäljning med syster och hennes sambo. Det blev nyttigt och aningen tråkigt. Spenat med 2 ägg.



Och sen behövde jag en banan också! nyttig, lättlagad, snabblagad men tråkig lunch.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hittade du nåt kul på utförsäljningen? låter farligt kul ju!! det där indoor walking låter jättejobbigt... men så kul att kunna testa lite nya grejer på gym så där! jag fick till lite tabataintervaller tidigare idag, hoppas på lite träningsvärk imorgon, jag lyckas aldrig få träningsvärk när jag gör ök, måste göra nåt fel.

hur som.. veckan som kommer är det massor att plugga också, jag ska satsa stenhårt på maten hade jag tänkt (försöka) så får träningen bli av om det hinns med. sambon jobbar 9.30-17.30 hela veckan så jag hinner inte springa på morgonen... och vill helst inte göra på kvällen heller nu när det är mörkare men jag kanske får testa ändå.

nu har ju du tid iallafall, men de senaste veckorna har jag gjort ett veckoschema med alla pass jag vill hinna med på en vecka, så kryssar jag för när jag har gjort nåt och kan göra när det passar liksom. den här veckan fixar jag 11 av 12 kryss iallafall (men hälften är plankor+armhävningar). nu måste jag försöka få Samuel i säng, han vaknade ju 6 imorse med nya tiden. vad är planerna för nästa vecka då? kramar

2011-10-30 @ 11:18:22
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0