Lidingöloppet 2012

Jag har nu bestämt mig för att springa Lidingöloppet nästa år! Nog för att jag har mål som ska uppnås så skadar det aldrig med något rejält att träna inför. Jag ska ge gärnet och träna hårt inför detta! Jag ska inte bara genomföra loppet, jag ska springa i mål på en bra tid! För er som inte vet distansen på detta lopp så är det 30 km.

Någon där ute som är sugen på att utmana mig?

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hjälp, 30 km!!! jag sprang 3,5 km (ungefär) idag och trodde jag skulle spy i närmsta buske när jag var klar :S men Göteborgsvarvet skulle jag vilja springa någon gång innan jag fyller 30 (ihhhh, åren går, hahaaha), kanske 2013? vilka ambitioner, jag hejar på dig! ju mer man tränar desto roligare är det att springa, men det gäller ju att komma över de där trösklarna när det går såå seeegt. jag har hyfsad träningsvärk i benen kan jag meddela :p

ja Guille pratar både svenska och spanska, det blir lite knasigt på båda språken ibland men han förstår ju och pratar utan problem.

simning är ju väldigt bra också, men så tråkigt... jag har funderat på att göra det i vinter när det är kallt ute men jag vet inte alltså ;)

imorgon ringer klockan 6 för en timme yoga iallafall, mer orkar nog inte mina ben imorgon. nu har jag skrivit ner ditt benpass iaf, ska testa det i slutet av veckan.

2011-09-26 @ 22:16:33
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0