Skithelgen

Denna helgen har inte alls gått enligt matplanerna. Igår var det kalas för Kevins lillebror och jag mådde skitdåligt för att alla andra åt godsaker och jag satt med en kopp grönt te och var såååå otroligt sugen. Så jag åt faktiskt. Jag vill inte lida igenom detta och har upptäckt att förbud inte är något för mig. På kvällen åt jag lite popcorn istället för chipsen som dom andra åt. Så jag gjorde mitt bästa!

Men inga mer killerweeks med förbud på det sättet för då blir jag 10 gånger mer sugen. Det är bättre att jag kör på som jag alltid ska på vardagarna - inga onyttigheter, och är jag inte sugen på helgen så äter jag inte, men är jag sugen så äter jag. Lite.

Halsen är inte bättre och inte sämre. Imorse var den kass, men det är ju alltid värst på morgonen. Men jag vilar tills jag är helt frisk och då blir det myyycket träning! Som jag längtar! Vill bara ut och springa. Jag saknar träningen riktigt mycket nu och lider av att inte "få" träna. Nu har jag ju äntligen kommit tillbaka igen och hittat tillbaka till motivationen.

Detta måste dokumenteras till mig själv! Jag var på Väla idag med Kevin och svärföräldrarna. Det var jeansrea på Carlings och jag kollade lite om där var några snygga. Men det fanns inte i min storlek 27 i midjan. Fanns bara 26. Och här kommer det - Jag fick på mig en 26:a!!! Aldrig någonsin har jag haft så liten storlek! 28 har jag legat på som minst. Men jag jobbar på att få muskulösare ben och rumpa så 26:or hoppas jag inte passar mig till julen när jag är FIT!!!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Precis samma för mig... mina fem superstrikta dagar slutade i fem galna svull-dagar... så förbud funkar inte alls för mig heller. idag har det gått bra iallafall, har tränat lite ben nu, och imorgon ska jag äntligen ut och springa, det var verkligen längesen. undrar hur det kommer gå, jag kanske faller ihop halvvägs ;)

min sambo pratar inte svenska (än! haha, han försöker lära sig, fast det går ganska trögt), han är från Ecuador så han pratar spanska. men jag och Guille pratar ju svenska, även när vi är ute.

jeans ja, jag har tänkt att ha som mål att köpa mig ett par riktigt snygga jeans när jag fyller år (om 9 veckor tror jag), och då ska de sitta riktigt snyggt också!! det finns att jobba på, men som sagt, inga förbud för då går det åt skogen. hoppas halsen är bättre snart! nu ska jag sätta mig och plugga... kramar

2011-09-25 @ 21:22:41
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0