Inte tänka, bara göra!

Jag som hade sett fram emot att träna i solsken idag. Regn och grått blev det istället. Finns inget väder som hindrar träning. Om jag har kunnat träna i snökaos och även -13 grader så kan jag träna i lite regn och grått!

Det började inte alls bra idag. När jag kommit nästan halvvägs kom jag på att jag glömt vattenflaskan. Gick hem igen och hade ingen nyckel så jag ringde Kevin, som pratade i telefon. 10 minuter senare svarade han och kastade ner min vattenflaska med vatten i. Den gick sönder och läckte ur hela botten. Bad han kasta ner en ny - tom denna gången. Jag tänkte fylla på den på Olympia. Toaletten var låst och vattnet utanför var avstängt. Men så kom jag till gymmet... Tack snälla ni som glömde era vattenflaskor, det räddade mig! Jag tog en vattenflaska som låg där och tömde ner i min egen. Med risk för aids och allt möjligt, men träna utan vatten kan jag inte! Gick hur bra som helst och det smakade verkligen SKIT.

Övade på lite pull-ups innan jag körde igång. Det tar sig. Känns "lättare" och "lättare". 




Dagens WOD:

* 50 Sit-ups
* 20 Burpees
* 40 Push-ups (på tå)
* 20 Burpees
* 30 Knee to elbow
* 20 Burpees
* 20 Dips
* 20 Burpees
* 10 Pull-ups
* 20 Burpees

Min tid: 17:29. (Hade jag haft en annan pepp än musik så hade jag fixat det snabbare) Det ÄR svårt att peppa sig själv, men jag är betydligt bättre på det än vad jag var innan. Att det dessutom kom 2 fotbollskillar till gymmet efter halva passet gjorde att jag körde ännu hårdare (kan ju inte visa mig mesig). Så tack till er fastän jag bara hade önskat att ni gick!


Dagens tråkiga väder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0