Paleo-mellanmål

Jag har inte riktigt fått igång bra rutiner med maten nu när jag kör paleo. Förut kände jag min kropp utan och innan och visste precis hur mycket frukost jag behövde för att hålla mig till lunch och när jag skulle äta mellanmål osv. Nu har jag tappat lite. Frukosten mättar inte riktigt och det gör att jag går halvhungrig i några timmar. 3 timmar efter jag ätit lunch var jag vrålhungrig. Det hände aldrig förut. Efter 3 timmar började jag känna mig hungrig. Men jag lär väl mig så småningom. Bara att försöka hitta nya sätt!Testade en ny smoothie nyss med följande:

* 2 ägg
* 1 tomat
* lite sallad
* 3 stora äppleklyftor
* 1 banan
* massor av bär
* lite honung (annars hade den inte gått ner)

Det var väl helt okej faktiskt. 2 fulla glas blev det. Mätt? Hell no! Känner mig nästan lika hungrig faktiskt.
Kevin tycker mina smoothies smakar skit. Och ja, det kan jag förstå eftersom han häller i ½ liter vaniljyoghurt som bas. Självklart hade jag hellre också druckit den med vaniljyoghurt som bas, men jag dricker för att det är nyttigt och inte gott. All mat är inte god, men så länge den gör gott för min kropp så äter jag!

Kommentarer
Postat av: Lotta

hur går det med din paleosatsning? just nu är jag absolut inte redo för en massa förbud sådär men det är spännande att läsa om det och jag är extra nyfiken på hur kosten påverkar orken och såklart hur det kommer kännas och synas i kroppen efteråt. känner du stor skillnad nu efter några dagar?

jag har spårat helt med maten, tyvärr, det är inte mycket det är ordning på just nu. det får bli som det blir nu faktiskt, jag försöker skärpa mig när det går men går det inte så... går det inte. dom där jäkla ryggvalkarna är tillbaka, jag får ångest av dom men samtidigt så är lite rumpa tillbaka så byxorna sitter betydligt bättre. aldrig är man nöjd... hur känner du över din kropp nu, är det någon som förbättras/ändrats sen du gick över till crossfit? händer det nåt med rumpan? :p plattrumpornas klubb, min är inte mycket att hurra för, hihi.problemet för mig är ju att jag inte kan pressa mig själv, ännu mindre nu när det är så mycket annat. hade jag tränat med någon eller i grupp så som du gör så "måste" man ju liksom orkar men nu är jag ju själv hela tiden och kan maska så mycket jag vill. jag ska satsa på intervaller sen dock och verkligen försöka ta ut mig, jag hittade en sida på nätet där man kan räkna ut hur fort man bör springa olika sträckor utefter sin tid på 5 eller 10 km. och så beställde jag en sån där trx-liknande från stadium!! ska bli jättekul att testa sen.du som hade lite konstigt med svanskotan för ett tag sen, får du inte ont där av alla situps? jag gjorde en massa situps i söndags och nu har jag blåmärken på svanskotan, det gör ont ju :S fettet kunde ju breda ut sig där också och inte bara sitta på sidorna...!det gick långsamt i lördags när jag sprang 10 km, 57:13. att springa en gång i veckan ger inte speciellt mycket, det märks rätt stor skillnad, men som sagt, det blir min stora satsning i sverige, även fast jag föredrar styrka så måste jag bli mer uthållig. muskler i all ära men det är nog ändå uthålligheten som vinner. läste om dina 100 burpees, herregud, det är otroligt ju. klarar du dig bara från smärtor så orkar du 10 km utan problem, ta inte ut dig i början bara utan spara dig lite till slutet! när var loppet?nu ska vi snart gå och hämta hem Guille för lunch, det är ett himla spring här nu men bara idag och imorgon också, sen är det påsklov. ha det bra och kämpa på med kosten! :) kramar

2012-04-03 @ 11:54:34
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0