21-15-9

Efter två vilodagar på raken var det äntligen dags att träna lite efter skolan! Som jag saknat det! Som vanligt var jag på gymmet med denna mannen:


Jakob såklart!

Först körde vi marklyft, gick inte alls bra för min del. Får ont i ländryggen och måste få bättre kontakt med benen. Gick lite bättre framåt slutet men måste fortfarande nöta nöta nöta!

Också dagens WOD.

21-15-9 av:

Pull-ups
Sit-ups
Dips
Kettlebellswings (16 kg för mig, 24 kg för galningen)
Push-ups

Min tid behöver jag inte ens nämna. Jakob var klar dubbelt så snabbt som mig, vilket var runt 8-9 min (så nu kan ni räkna ut min tid). Men jag hade bestämt mig för att köra ALLA Pull-ups i det smalaste bandet. Det tog TID, men det gick! Körde så många jag orkade med bara ett ben i och sedan stoppade jag i bägge. Alla Pull-ups jag nötat har gett resultat för det kändes lika tungt som det gjort i mellanbandet förut!


Underbara brännande känsla! Dips kan nog vara favorit nr 2 efter Pull-ups.


Också lite svingar. Och denna övningen är en hat-övning hos mig. Men jag kommer aldrig undan...


Sen är man så här död.

Älskar verkligen att köra slut på mig själv även om jag ibland bara vill gråta där och då. Känslan efteråt är överhärlig och jag skulle gärna leva med den känslan dygnet runt. Bättre än godis bannemej! Och det är det inte mycket som är. Dags att ta en frukt märker jag. Måste vilseleda mitt sug. Det dödar mig lite just nu och har gjort några dagar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0