Påskmiddag á la paleo

Har nästan nyss kommit hem från årets påskmiddag hos svärföräldrarna. Detta året var det lax och massor med tillbehör. Och världens godaste lax dessutom. Det var riktigt svårt att motstå mackorna som låg så fint uppradade framför ögonen på mig. Västerbotten ost på det dessutom... Men icke. Är det paleo-challenge så är det. Så här såg min tallrik ut:



Och sen tog jag om en omgång till. Åt nog mellan 300-400 g lax idag. Svärmor hade tillagat mellan 8-10 kg lax... Vi var många men det blev massor över så jag och Kevin fick en doggybag med oss hem. En rejäl en. Så imorgon blir det ännu mer lax!



Och efter maten ställdes två sådana här bauta ägghalvor fyllda med godis fram. Jag dregglade nästan. Luktade på godiset flera gånger men jag tog inte en enda bit! Glömde min mörka choklad som skulle rädda mig vid detta tillfälle. Men jag hittade något annat att stilla suget med...



RÖD VIN! Jag har aldrig gillat vin men nu så. Jag skulle bara ta ett glas... Men det blev lite mer. 3½ (stort) glas blev det och det kändes vill jag lova... Tåler knappt någonting så jag blev snurrig. Fruktigt och lättdrucket, minst sagt. Jag hade nog kunnat tömma hela boxen ikväll. Har till och med lagt en beställning på denna boxen till pappa, han ska till Tyskland nu i dagarna. Jag som trodde det skulle bli en vit sommar för min del. Men med denna hemma lär jag inte kunna hålla mig...

Nu ska jag tvätta av sminket, ta på mig myskläderna och ta fram min choklad och min sorbéglass och bara softa i soffan och kanske kolla en film!

Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

hahaha Du bloggar alltså på fyllan =)



Du, hur gör jag med mina spruckna hälar? Du hade tips på nåt om olivolja va??


Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0