Crossfit som sjuk

V.7 i challengen

Jag tränade ju som sagt Crossfit igår, korkad som jag var. Men kul var det! Jakob hade fått till ett riktigt roligt och minst sagt tufft pass! Kopierar Jakobs beskrivning rakt av! Är ni fler Helsingborgare eller bor här i närheten som gärna vill hänga på, gilla då Crossfit Helsingborg på Facebook, där läggs alla pass ut vecka för vecka så det är bara att anmäla sig.

Uppvärmning: 900 m-slingan, med sidohopp, upphopp och axelledsrotationer, sedan: push-ups (armhävningar), squats (knäböj) och burpees.

4 lag (5 st i varje)

Passet var:
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 rep av:

* Pull-Ups
* Squats
* Dips
* Push-ups

1 lagmedlem utförde 10 rep, medan resten av laget höll jägarvila. (repsen räknades bara när jägarvilan hölls av HELA laget)
nästa lagmedlem gjorde sina 10 rep, tills hela laget var klart och började på 9 reps....ändå ner till 1. När de var klara med den övningen, gick de vidare till nästa!

Jägarvila för fullt! Mitt lag står vid dipsstången i jägarvila och jag gör dips.

Vårt lag kom sist, men det gör mig ingenting trots att jag är världens tävlingsmänniska. Jag var inte på topp igår alls. Önskar att jag hade varit frisk så jag hade kunnat ta i ordentligt.


Hela gänget i jägarvila! Jag längst ut till vänster och Simon bredvid mig som jag lyckades dra med mig efter mycket tjat! Nu är han FAST. Han älskade det!

Jag fick sota för att jag var så dum att jag hängde med igår! Därför blir det vila idag och förhoppningsvis nya tag imorgon!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej.

Du, jag har inte riktigt fattat exakt vad crossfit är för någonting. Kan du förklara för mig på ett enkelt sätt? ;)

Men jag har fattat att jag ABSOLUT vill och måste testa det.

Har gogglat lite snabbt och bara hittat ett ställe i Malmö som verkar kosta en massa pengar. Är det samma i Hbg?

(Jag bor alltså i Malmö)

2012-02-22 @ 21:15:46
URL: http://www.adelros.se

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0