Fredagslyx

Gick upp tidigt imorse och hade tid att plugga igenom allt en sista gång. Kl 9 var jag i skolan och var helpepp på att skriva prov. Vi får reda på att vi ska skriva provet två och två (say what?) och det var ju bara positivt för vår del!
Det där jäkla skelettet som jag suttit och RÅPLUGGAT på kom inte ens med trots att läraren sagt det tidigare... Jaja. Kl 11.45 var vi klara med provet och jag skulle på hot yoga kl 12.10 - vilket innebär att jag måste hämta biljetten till passet kl 10 minuter innan. Jag hade alltså 15 min på mig att kör hem, hämta kläder och köra till Filborna. 28 sekunder till godo hade jag när jag hämtade ut biljetten. Behöver nog inte nämna att jag körde som en idiot!

Jag hann i alla fall så ett gott yogapass blev det. Kändes rejält i benen från gårdagens intervaller, shit. Men nu har jag tänjt och stretchat lite till så det känns bättre.
Eftersom vi i princip inte har någon mat hemma och jag var vrålhungrig efter passet så köpte jag en sallad i juicebaren på gymmet.

Fredagslyxar med ceasarsallad!

Ja den där lille hårige mannen är ju med ÖVERALLT och ska vara precis där jag är så självklart stoppade han huvudet i salladen.

Nej nu är det dags att storstäda! Hoppade över det förra veckan så det var två veckor sedan sist så nu är det hög tid att jag gör det! Ikväll kör jag och Kevin myskväll. Jag är borta hela dagen imorgon i princip och på onsdag åker Kevin till Branäs för att stanna till söndagen. Jag börjar ju min praktik på måndag och vet inte hur jag jobbar än, så har vi otur går vi om varandra så vi måste passa på att umgås idag :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0