Improvisationsmiddag

Idag åt jag och Kevin för en gångs skull samma mat. Kevin är trött på mitt "fjanteri" med maten. Det vill säga att jag bara äter kolhydrater fram till lunch, inga hel-halvfabrikat, ingen bacon, ingen falukorv osv. Sådant som Kevin självklart älskar men som jag gärna inte äter. Men jag lyckades jag få honom att äta samma som mig, antagligen pga att han själv inte orkade laga något och annars hade tagit några mackor...

Jag improviserade ihop av vad vi hade hemma. Nya matpengar imorgon betyder som vanligt att det är knapert dagarna innan och vi rensar både kyl och frys. Vi skulle utan tvekan behöva lägga minst 500 kr till på mat i månaden. Men med mitt lilla studiemedel kan jag inte lägga mer än vad jag redan gör.


Stekt kassler, stekta champinjoner, kokt broccoli och tzatziki gjord på lättkesella. Sådär halvgott enligt mig. Har helt tappat lusten till att laga mat så jag måste ställa mig och laga ihop lite när lusten finns så vi har i frysen. Bara att plocka fram de dagar man har noll pepp till matlagning!

Hur mycket lägger ni på mat i månaden?

Kommentarer
Postat av: Anonym

4000:- för två personer!

2012-02-23 @ 22:26:11

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0