Årets första överkroppspass

V.1 i challengen

Det blev sen träning idag för att vara mig. Var inte på gymmet förrän vid 14.30. Lugnt och skönt var där i alla fall. Jag satte ihop ett eget pass som jag skrev ner på en lapp och tog med mig till gymmet. Aldrig mer att jag skulle träna utan att ha planerat mina övningar innan. Förut gick jag till gymmet och tränade lite vad jag kände för. Men det är över nu. Planering som gäller. Göra det jag ska sen hem.


Plankar för fullt. Idag var den extra jobbig kan jag säga!

Det blev ett överkroppspass idag med trisets och en ensam övning. Hade först tänkt göra ett superset men tog bort kettlebellswingsen efter marklyften då min hals fortfarande inte är helt ok.

Bicepscurl med stång
Axelpress med stång
Stångrodd

Marklyft med kettlebell

Tricepspress
Armhävningar
1 min plankan

Bröstpress med hantlar
Hantelflyes åt sidan
Bicepscurl med hantlar

12 reps x 3 set. Ingen vila förrän efter den sista övningen i varje block. Alltså exempel på block 1. 12 bicepscurl på varje arm, direkt upp med stången - 12 axelpressar, ner med stången och kör stångrodd 12 reps, SEN vila. Upprepa varje block 3 gånger.

Det var tufft! Blocket med armhävningarna var värst. Usch vad jag hatar armhävningar efter att ha gjort dom varje dag i 24 dagar. Men vem har sagt att all träning ska vara rolig? ;-) Jag tog ut mig i första blocket, började med en stång på 15 kg men efter två set svartnade det nästan för ögonen så jag tog 12,5 kg på sista blocket istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0