Dagen D



Idag är det där datumet som hela tiden känts så långt fram. Dagen då jag påbörjar en 1-årig utbildning till undersköterska. Jag är så in i helvetes nervös. Allt kom igårkväll. Innan dess har jag varit hur lugn som helst, haft blandade känslor. Både sett fram emot det och haft ångest över att jag nu inte kommer ha all tid i världen längre.

Jag har sovit som en kratta inatt. Vaknat flera gånger och fasat för att klockan ska ringa. Och nu kommer alla dumma frågor. Hur ska lilla jag fixa detta? Ny klass, nya människor... Och det värsta av allt. Jag ska presentera mig inför ett gäng människor jag aldrig har träffat.

Men jag har jobbat med dessa frågor sedan jag fick beskedet att jag kom in. Jag SKA visa min sociala sida och gömma undan den blyga. Det är nu när ingen känner mig som dom kan lära känna mig som en social person och inte som en blyg liten tjej som stakar på orden. Jag ska göra mitt yttersta för att stå på mig och "verka" självsäker.

Jag har för mig att det skulle bli en kort dag idag, 9-12 så uppdatering kommer senare om hur första dagen gick.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Lycka till idag! Det kommer gå jättebra! Det är ju alltid nervöst första dagen men du har gjort helt rätt som samlat mod- det är bara att gömma blygheten för några minuter- ta sig ur bekvämlighetszonen! Väntar på uppdatering sen :) kramar

2012-01-09 @ 08:27:55
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0