Min uppfattning av Holistic REDS



I Sälen drack jag upp den sista påsen Holistic REDS. I början tyckte jag att det smakade skit rent ut sagt. Inte bara att smaken växte i munnen på mig, den var klumpig också. Men efter någon vecka tyckte jag smaken var helt ok och jag kom på att jag kunde vispa ner påsens innehåll (i 1,5 dl vatten) med en liten mjölkvisp. Då blev det både godare och klumparna försvann.

Under dessa 30 dagar jag druckit REDS har jag varit sjuk (med en envis förkylning) och inte kunnat träna fullt ut. Dessutom har jag oftast glömt att dricka den på dagen så jag har druckit någon timme innan jag gått och lagt mig och det jag märkt är att jag blev mycket piggare. Jag har sovit jättebra och varit pigg i stort sett hela tiden.

Men några mirakel har jag tyvärr inte varit med om... Kanske hade detta gett bättre effekt om jag varit frisk och tränat på som vanligt?!

Vill ni läsa mer om vad detta är, kan ni klicka HÄR


Kommentarer
Postat av: Christer Barregren

Det fungerar ju bäst i förbyggande syfte, tyvärr... Men faktum är att det är väldigt många som hört av sig och säger att de slipper förkylningar sedan de började med REDS. Inget vetenskapligt underlag, i och för sig, men kul att höra ändå. Min favorit då jag känner att en förkylning är i antågande är annars Kollodialt silver :-)

2012-02-07 @ 12:17:04
URL: http://www.holistic.se

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0