Idrottskliniken och herr Ericsson

Somnade i soffan redan kl 20.30 igår så jag var minst sagt utmattad. Det tar på krafterna att jobba, har jag märkt... Denna lediga dagen var efterlängtad och jag njuter varje minut.

Var på Idrottskliniken imorse för min fot. Opererade den nämligen för snart 6 år sedan och efter 1 år skulle jag inte ha några besvär. Jag har haft besvär till och från men de senaste två månaderna har det blivit värre och jag området som opererades (nedanför lilltån på utsidan) har svullnat. Det blev ett ultraljud på fötterna och det såg förfärligt ut. När jag opererades togs en inflammerad slemseck ut och benet sågades ner en aning för det stack ut. Men det sågades inte rakt utan det såg ut som en krater i foten. Nu har jag haft en bra vecka så fotspecialisten ville inte göra något än, men så fort det blir sämre ska jag ringa och då ska jag genomgå en shockwave-behandling. En strålbehandling för foten, mer förstod jag inte.


Så här såg det ut i slutet på januari... Svullet och konstigt.

Sedan cyklade jag direkt och lämnade in min iPhone för min högtalare är sönder. Får prata i telefon antingen med headset eller med högtalare. Min garanti går ut den 11 mars så jag passade på att lämna in den nu innan. Som lånetelefon blev det en sån här:


Hur ska jag överleva?

Inte en enda kontakt, inget internet, inget spotify... Ca 2 veckor ska jag leva med denna och jag har redan abstinens. Hur kan man leva utan en iPhone?

Kommentarer
Postat av: therese

haha älska lånetelefonen :P jag har bara en svart vit skrivare :P men annars tycker jag också i färg. och när jag ler mer lyckas jag alltid se ut som en fjortis :P så där av denna bild :P haha!

2012-03-06 @ 15:38:09
URL: http://toasts.blogg.se/
Postat av: katarina

Aj aj aj!!

2012-03-06 @ 22:14:50
URL: http://sapfos.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0