Mjukstart av veckan

Waaaah vad skönt det var att få träna idag! Jag kände av min hals lite grann och det kändes verkligen att jag bara legat i soffan och ätit godis och glass i en vecka.

Började med lite hopprep och jag övar som vanligt på pullups. För snart så ska jag klara en utan hjälp av gummiband. Klarade fyra st i det smalaste gummibandet med endast en fot i. Men det var med nöd och näppe för fy vad jobbigt det är!


En hoppande Jakob.

Därefter körde Jakob lite teknikgenomgång med mig på bland annat pushpress och push jerk. Den där push jerken var inte lätt att få in. Det tog tid innan jag fick till det men sedan klarade jag den till slut med 25 kg's skivstång så det är väl bra för att vara första gången.

Dagens WOD blev följande: 15-9-6 av:

* Pull-ups i mellanbandet (lila)
* Thrusters med kettlebell (8 kg i var hand)
* Toes-to-bar (jag körde knä till bröst)

Min tid blev: 9:20.

Efter det var Jakob pepp på mer men jag vågade inte pga halsen så han skulle ta PR (personligt rekord) i push-press. Sagt och gjort.



Hela 72,5 kg blev det! En ökning på 15 kg. Är han grym eller är han grym?

Det var dagens! Jag var sugen på lite löpning nu i eftermiddags, men jag ska ta det lugnt. Måste skynda långsamt nu så jag inte blir sjuk igen. Det väntar massor av träning i veckan. Imorgon kör jag och Jakob på gymmet igen och sedan är det 4 Crossfitpass och 1 yogapass planerade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0