Skumrulle

Jobbade ju kväll igår och kom hem lagom till Biggest Loser - veckans höjdpunkt! Otroligt peppande program. Hade gärna haft ett löpband framför tvn och sprungit milen (om jag kunnat) under tiden för att sitta i soffan medan de svettas gärnet är inte kul! Det gick bra på praktiken igår och även idag. 7-13 jobbade jag idag. Tiden rusade iväg och nu har jag två lediga dagar framför mig, wie! Eller inte riktigt, imorgon är det jobb för Backup Event igen, dela ut flyers för specsavers kl 12-15... Så på söndag ska jag inte röra mig en centimeter mer än ner till Fria bad för Crossfit kl 11. Sedan är det jag som slappar gärnet och äter marrängswiss! Det var efterrätten på boendet idag och jag satt nästan och dregglade över skålarna. Marrängswiss är bland det godaste jag vet så på min syndardag ska jag fasen ta lite (läs mycket)!

Har precis kommit hem från sjukgymnasten. Riktigt behövligt besök efter två helvetesveckor med ryggen. Jag fick med mig en skumrulle och ett gäng övningar hon visade mig som jag nu ska göra dagligen tills nästa gång dvs. nästa torsdag. Så nu ska jag ligga på skumrullen varje dag och massera ryggen på olika sätt. Tänkte även passa på att ta benen och heeeela kroppen när jag ändå har en sådan hemma. Kommer bli mycket tid tillsammans med den nu i en vecka sen när lönen kommer ska jag bannemej beställa en!


Världens mest nyfikna katt!

Ikväll får jag en ensam kväll. Såååå skönt! Kevin ska iväg och tura med jobbet. Trots att han var borta 5 dagar förra veckan är jag redan i stort behov av egentid. Kanske beror på att han är hemma dygnet runt så jag har inte varit ensam något alls på snart en vecka. Så jag längtar efter en kväll ensam. Har extremt stort behov av egentid så jag tar vara på varenda minut eftersom det kommer bli lite av den varan i 5 veckor till när Kevin är sjukskriven...

The Voice Sverige ikväll och Dennis Camitz, Kevins vän, är med och självklart ska Helsingborgaren vidare. Så rösta på denna otroligt duktiga människa!!! Det ska jag i alla fall! Ska nog ta ett glas vin ikväll också. Förstår inte vad som har hänt men jag blev RIKTIGT sugen på rödvin igår när en boende drack vin till maten och suget är fortfarande kvar. Har aldrig någonsin varit sugen på det (nej, jag är inte gravid) så jag blev väldigt förvånad. Nu har vi inget rödvin hemma och jag orkar inte köra till systemet så det får bli ett glas vitt!

Ha en mysig fredagskväll allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0