Träningsmusik

Jag kan inte träna utan musik om jag inte tränar med någon. Det blir liksom inget vettigt av träningen. Jag har ingen pepp eller motivation utan musik. Så min iphone hänger alltid med på armen och spotify är i lurarna. Jag har en träningslista som jag har synkat (annars hade jag inte kunnat lyssna samtidigt som Kevin och det hade varit kaos!) så jag kan lyssna offline också. Jag lägger hela tiden in nya låtar för jag tröttnar ganska lätt. Jag spelar nämligen denna listan 5-6 dagar i veckan när jag tränar och även när jag är hemma så vissa låtar går på repeat.



Här är en del av min träningsmusiklista. Alla med stjärnor är favoriterna just nu. Kanske kan någon bli lite inspirerad och hitta någon ny favoritlåt?!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Men betalar du för spotify då för att kunna lyssna offline? jag lyssnar nästan aldrig på musik när jag tränar för jag har inget bra att lyssna på, men så har jag inte spotify i offline-läge heller. så fort vi kommer till Sverige ska jag köpa mig en iphone så jag kan få ordning både på musik och sån där rolig app så man ser hur långt man har sprungit och hastighet och sånt.



jag har inte "vågat" kolla de privata bostadsbolagen eftersom jag knappt har någon inkomst men jag får väl försöka där också även fast det nog blir svårt. hittade ett bolag som hade flera lediga lägenheter, mailade i fredags och hoppas på svar snart. det låter lite misstänksamt med så många lediga ;)



mascleta är ett jäkla oväsen :D det är festival här i mars, fallas, där de firar våren, ungefär, 1-19 mars är det mascleta kl.14 varje dag, en jäkla massa smällare bara, folk är otroligt fascinerade. 15-19 mars är de stora dagarna, då sätter de upp gigantiska figurer på gatorna och sista dagen bränns allt upp. det är häftigt, i år ska vi verkligen se allt när det är sista gången. Guille älskar det!



ja jag är bra på att missbedöma min förmåga men det är nog mycket av rädsla för att misslyckas. igår sprang jag 5 km, satsade allt jag kunde (med rejäl träningsvärk i benen) och kom fram på 26:12, personbästa men en bra bit kvar till 25.



jag har haft en riktigt tung vecka men hoppas det vänder lite nu. det är krävande att plugga heltid och ha en gapig tvååring hemma samtidigt, jag får aldrig någon egentid, det blir tungt emellanåt. men men, nu kör vi, idag tar vi det lugnt på fm och sen ska vi spendera em ute i solen, det brukar bli bra.



du är grym som kämpar så med crossfit, jag beundrar dig!!!! jag tror på att lägga in yoga emellanåt, det kan nog vara bra för din crossfitträning! jag känner mig betydligt smidigare och framför allt, tror jag, mer kroppsmedveten liksom, jag vet var jag har kroppsdelarna och kan kontrollera rörelserna bättre. det känns bra för själen också att varva ner lite, när jag hinner.



nu ska vi snart prata med min pappa på skype en stund, sen måste jag plocka undan här hemma i vanlig ordning. har syndat rejält flera dagar den här veckan när det varit tungt men nu är det vanliga rutiner som gäller igen. slutspurt nu i challengen! jag uppnår inte ett enda mål men måste väl iallafall gå i mål med huvudet högt ;)



hur ofta tränar du crossfit nu? har du lagt ner styrketräning helt för tillfället? tråkigt med din rygg förresten!! hoppas det går över eller att du iaf får reda på vad det beror på. kramar!

2012-03-04 @ 09:35:46
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0