Två i ett

Dålig uppdaterig igen!
Jag hinner inte riktigt med i svängarna just nu, så bloggen kommer tyvärr lite i bakgrunden de dagar.

Gårdagen hade inte så jättemycket att bjuda på mer än en liten städning här hemma, men framåt 15.00 gick jag ner i stan, eller ja snarare powerwalka. Jag fick lite dåligt samvete över att jag inte tränat sedan i onsdags förra veckan, så jag gick ner till Gröningen på 20-25 minuter och det är ca 4 km så jag gick så att pulsen brände på!
Jag tog också mitt första dopp i havet igår och det var kallt MEN skönt. Men de som säger att det inte är kallt ljuger, även om det är sjujäkla skönt så svider kylan lite i början. Sedan blev det lite solning till och runt 19.00 gav vi oss på grillen för att grilla hamburgare. Fy vad det var gott!
Jag kan rekommendera våra favorit hamburgerbröd "Frisco bröd", bröden som de har på MAX's Frisco burgare. De slår alla bröd du kan tänka dig.


Så här ser de ut. Testa dessa nästa gång du ska äta hamburgare!

Idag har jag varit i skolan igen, det gick bra och jag börjar få kläm på grammatiken nu. Det avgörande provet nästa fredag... Inte sådär jättepepp på det.
Efter skolan gick jag hem och sökte två jobb. Ett som lokalvårdare på Queen Maid (Fråga mig inte vad det är för något, men jag söker allt som kommer i min väg) och ett som städare och frukostförberedare på vandrarhemmet i Pålsjöskog, Villa Thalassa. Så vi får väl se om det blir något av det...
Jag begav mig ner till stan runt 14.30 för att gå in på banken och fixa lite med fondpengar och sådant för att sedan bege mig till min kiropraktor kl 15.00. Där gick allt som det skulle och han ska förmodligen starta en egen klinik i september så då hoppar jag nog över dit.
Efter kiropraktorn gick jag en runda på stan för att kolla in rean och hittade två fynd. En klänning och en långärmad tröja.
Nu ska jag ta mig ner till Friskis för ett helt UNDERBART medelpass. Precis vad jag behöver!


En enkel svart klänning för 99:-

En ljusrosa långärmad tröja för 64.50:-

Solsting!

Herregud säger jag bara! Jag har varit ute i solen konstant nu i 5 dagar och idag fick jag konsekvensen av det... Sönderbränd rygg. Jag som knappt solat ryggen tänkte satsa rejält idag på Gröningen. Så jag slängde på solfaktor 6 istället för 15 som jag haft innan, då jag inte fått någon bränna alls av 15. Men det var inte smart gjort. Så jag stannar nog inne större delen av dagen imorgon, med sorg i mitt hjärta!
För imorgoneftermiddag bär det av till Gröningen återigen för en mysig grillkväll med nästan hela Turkietgänget inklusive Sandra F!
Jag älskar detta väder, men redan imorse kände jag mig yr och helt väck när jag satt i skolan, och kom på att det garanterat måste vara solsting, ändå ger jag mig ut under de värsta soltimmarna och pressar i 4 timmar.
Det har iallafall varit en trevlig eftermiddag på stranden med Emelie, Sandra, Sandra och Anna!

Ikväll blir det till att sitta inne i soffan och kolla på film, Farsan blir det!
Med en god bakpotatis med kräftsallad.

Här utnyttjas solen till fullo!

Underbart väder är vad vi har haft idag!
Det har jag firat med att ligga på Viskängen och sola ryggen, som inte fått sig så mycket sol hitills då jag hellre solar framsidan.
När jag hem igen så följde jag och K med Philip på en åktur i hans båt. Riktigt härligt! Men jag blev grymt
sjösjuk dels p.g.a. att jag har jättelätt för att bli både sjösjuk och åksjuk och för att K och Philip skulle retas med mig genom att köra snabbt som FAN!
Nu ikväll beställde jag och K varsin pizza och satte oss på Gröningen och åt där, A och E-klassen hade grillkväll där, kul att träffa de människorna igen! Nu kollar jag och K på Old School på 5an, riktigt kul film.



Midsommarafton

Jag har haft fullt upp nu i två dagar så jag hann inte uppdatera innan jag for iväg på midsommarfirande!
Jag, K och Friberg (och K's familj och syster m. pojkvän osv) åkte till Klostersågen, som ligger utanför Sjöbo, igåreftermiddag och har tillbringat hela gårdagen, natten och eftermiddagen där. Vi kom hem runt kl 20 ikväll och det har varit full rulle sedan kl 16 igår så jag är lagom trött.
K har firat midsommar på detta stället i 3 år i rad nu och jag fick äran att hänga med i år. Där finns ALLA, notera alla, sorters människor. Bland annat Loulou frrån Idol 2008, en man i kodräkt, barnfamiljer, tonåringar, äldre män, äldre kvinnor, ungdomar, ja alla möjliga människor. En större blandning av folk än vad som finns där, får man leta efter länge!
Jag var skeptisk till att fira midsommar där från början då jag inte kände till stället och det var uppemot 100 personer som skulle fira tillsammans. Men det blev riktigt roligt och jag ångrar inte en sekund att jag följde med!

Kan berätta om en liten incident som inträffade igårkväll då jag och Ida (K's syster) följde med 6 kvinnor på kvällspromenad, bland annat K's mamma och Idas föredetta lärare. Jag gick med K's mamma, Idas lärare och en annan kvinna och när vi är utmed den stora vägen där alla bilar kör så utbrister min kära svärmor "Vi moonar för bussen! Kom igen, jag säger till när vi drar ner byxorna... 1,2,3", och där moonade 4 tjejer för en buss samt inför en fartkamera.. Jag kan inte annat än säga att vi är lite smått sjuka, det är inget man brukar syssla med när man är med sin svärmor, hehe.

Jag kan sammanfatta denna lilla resa som väldigt rolig! Jag har dock sovit i bilen inatt då K tog upp hela vår madrass och de hade FEST och hög musik kl 5 på morgonen precis där vi sov, så jag gav upp och la mig i bilen. Så jag kan ju säga att jag kommer sova otroligt gott inatt i min älskade säng!

Bilder kommer

Dagens

Nu ska jag bege mig till sommarskolan och sedan blir det sol och (bad?) på Gröningen med Emelie! :)
Ikväll har jag och K fullt upp och saker att fixa inför vår helgtripp!

Nu jävlar!

Jag fick mig en ordentlig CHOCK idag när jag mätte min mage där den är som störst. Det var det värsta! Jag är tillbaks där jag var för 2 år sedan, när jag var som störst, och dit ville jag ALDRIG igen när jag gått ner alla kilon förra sommaren. Och nu har jag varit alldeles för lat och ätit skit flera dagar i veckan, och det satte sig...
Jag har dock inte vågat väga mig ännu och det låter jag bli. Så nu blir mitt och K's löfte om onyttighets-förbud ännu mer seriöst för min del.

Jag började med att gå ut och powerwalka och jogga i 30 min i eftermiddags, kom hem och var helt slut. Men jag gav mig inte, kl 18.30 cyklade jag ner till Friskis och har nu precis kommit hem från ett hårt Core*-träningspass. Riktigt roligt! Något jag rekomenderar för den som gillar styrkeövningar blandat med balans.

*Core är en träningsform där man kompletterar den "vanliga" träningen med specifika övningar för rygg, mage, bål och balans.

Så nu har jag tagit tag i mitt liv på riktigt och denna gången ska jag INTE ge upp! Jag ska nå mitt mål, och det ska vara snart!


Dessa byxor och skor kommer jag numera spendera många timmar i
veckan med! Och jag tänker inte ge upp, för jag SKA klara det!
Jag håller mina tummar för mig själv :)


PS! För att förtydliga: Jag anser inte att jag är tjock, men jag är inte nöjd med hur jag ser ut!

Skola, sola, jobbsökande

Sommarskolan igår var faktiskt över förväntan! Jättebra lärare, inget muntligt, bara gramatik. Lovely!
Vi har fått ett kompendie med papper på massor med gramatik och vi kommer varje lektion gå igenom två kapitel och läraren går igenom allting på svenska med oss och äntligen börjar saker fastna som tidigare inte gjort det. Så jag upplevde fler "Aha-upplevelser" igår under lektionen och saker som varit självklara för många har jag nu äntligen också förstått!

Idag har det varit SUPERFINT väder så jag åkte hem till Joel och umgicks och solade med honom, väldigt trevligt då det var ca 2-3 veckor sedan vi träffades sist. Nu när jag kom hem såg jag att jag än en gång bränt mig på hela bröstet. Så det blir till att sola ryggen några dagar nu för att inte utsätta framsidan för mer sol.

Jag vill också tillägga att jag precis sökt två jobb, ett lagerjobb på heltid och ett butiksjobb. Igår fick jag nog och gjorde det jag aldrig ens velat tänka på förut... Jag registrerade CV och personligt brev på Mc Donalds hemsida. Det är det sista stället jag vill sätta min fot, men vad gör man?! Är man i behov av jobb så finns det nästan inga gränser.
Jag hoppas på lagerjobbet!

PS! Jag och K har ett löfte om att inte äta onyttigt fram tills att vi åker till Turkiet och förutom det: MYCKET träning. Så igår tog vi bilen ut till Pålsjöskog för en joggingrunda. Jag joggade ca 5 km på 40 min och jag är väldigt nöjd av min insats och glatt överraskad av min kondition.

Sommarskola

Jag har varit vaken sedan ca 05.45 och har inte kunnat somna om! Solen har stekt oss i sängen så någon skön morgonsömn blev det inte. Jag gick upp runt 07.30 för kl 9.30 är det SKOLAN som gäller.
Tro det eller ej, men nu är det dags för mig att gå i skolan i tre veckor. Jag ska läsa upp Engelska B på sommarskola. Jag ska ge det en ärlig chans och göra mitt bästa för att klara det!
Men...
Om det är en viss Donna som blir min lärare så hoppar jag av DIREKT! Hon kommer trycka ner mig till botten och jag har inte den självkänslan och det självförtroendet hon kräver. Jag är för svag för henne.
Men jag håller alla mina tummar för att jag får en annan lärare :)

Efter skolan ska jag lägga mig och sola på Viskängen eller om Stella ser mitt sms så blir det kanske gröningen!

Bröllopsprat

Herregud vilket fint bröllop det var igår för Victoria och Daniel! Jag kunde inte slita mig från tvn trots att vi faktiskt var på kalas och jag borde ägna tiden åt Madicken istället för tvn. Jag satt klistrad och ville bara se mer, mer och mer. Men till slut byttes det kanal och jag fick istället nöja mig med att sitta och prata med min syster om hur fint det var och "undra vad det blev för mat, undra vad de gör nu" osv.
Efter kalaset åkte vi hem till Richard och min syster för att kolla lite på fotbollen, men det blev också en del bröllopstittande. Bröllopstårtan var ENORM! 250 kg vägde den och var 11 våningar hög. Det var inte illa alltså.

Jag bara drömmer mig bort till den dagen då jag står vid altaret, visserligen lär jag inte bli lika uppvaktad som Victoria och Daniel och det kommer inte hålla (i närheten av) samma lyxklass. Men jag längtar ändå riktigt mycket tills jag själv står där och ska säga JA, till min underbara pojkvän (Hoppas på K, hihi). Skulle dock vilja att mitt bröllop varade i mer än en dag, för den dagen verkar vara så fruktansvärt underbar och en dag går så snabbt. Kan man inte förlänga just den dagen man gifter sig på? Det skulle varit en hel helg, det hade varit härligt!
Jag ska nog förlänga min bröllopsdag....


Blivande man och hustru? Hahaha, nej nu räcker det, nu börjar jag bli
lite rädd för mig själv! Det får vänta några år till, minst :)

Madicken 3 år!

Det har varit mycket de två senaste dagarna, bland annat 3-års kalas för min underbara Madicken igår!





Du har blivit så stor och tiden har gått SÅ snabbt. Att det är samma flicka
på bilderna kan man inte tro! Det är nästan exakt 3 år sedan den nedersta
bilden togs.
Du var precis den där lilla bebisen på bilden som bara låg och sov hela tiden.
Nu kan du springa, leka, prata, sjunga, ja allt som en stor tjej kan.
Du är faktiskt ganska stor nu och jag vill inte riktigt acceptera det.
Tiden går alldeles för snabbt, jag hänger inte med i svängarna.
Jag är iallafall otroligt glad att det är just DIG jag är faster till.
Jag älskar dig, min solstråle!

Studenpresenterna

Nu har jag tagit mig tid till att fota det jag fick i studentpresent :)



Man ser kanske inte allt så jättebra på bilden, men det jag fick var:

- Ett body butter från The Body Shop.
- Väggord "Carpe Diem".
- Pengar.
- Bidrag till ett Sandbergs armband.
- En klocka.
- Ett halsband.
- En vattenkaraff från Eva Solo.
- Två st karaffer, också från Eva Solo, en limegrön och en röd.
- 3 st Pandoraberlocker till mitt armband.


Den limegröna Eva Solo karaffen ska jag byta ut mot en tekaraff i samma serie tänkte jag :)

Varning för långt inlägg!

Jag har varit dålig på att uppdatera nu de två senaste dagarna. Igår blev det blogguppehåll av den enkla anledning att jag inte kunde röra mig på hela dagen, nästan. Jag låg i sängen mellan kl. 13-22 pga magsjuka. Kunde knappt ta mig till toaletten utan att spy, så blogga var det sista jag tänkte på.
Idag mår jag dock bättre så det var nog bara en vanlig 24-timmars magsjuka, tack och lov! Men är fortfarande matt och känner av en del yrsel, men det beror nog på att jag inte åt något mer än tre mackor och drack lite proviva under hela dagen igår.

Imorse kickade jag igång dagen med att tvätta, något mindre kul. Men det behövdes för det ekade i garderoben och K hade inga underkläder kvar så det var bara att ta tag i eländet.
Sedan fastnade jag för ett spel på facebook  "Bubbel spinner", fruktansvärt beroendeframkallande kan jag meddela! Jag satt mellan 12-15, KLISTRAD framför detta jäkla spel.

Vid 15.30 tiden så mötte jag Therese för att hämta våra sista saker på skolan, bland annat ett soffbord som jag gjort under terminen. Känns jobbigt att inte gå på Nic längre. Jag har lite smått ångest över att veta att det inte är där jag ska befinna mig i höst. Men livet består av olika kapitel, och nu är mitt skoltidskapitel över, vilket många tycker jag ska vara glad över, eftersom jag nu kan börja tjäna pengar och kunna hitta på saker. Och visst, det har sin positiva sida det också, men jag har inte samma "frihet" i arbetslivet som jag har haft i skolan. Att bara kunna vara "sjuk" när det har varit jobbigt, förlänga rasten pga roliga samtalsämnen och liknande, det har varit UNDERBART. Nu börjar livet på riktigt, och jag är INTE redo. En fyraårig gymnasielinje hade varit vad jag behövt just nu. Hitta mig själv, och kunna fundera ytterligare ett år på vad jag vill göra med min framtid. Som de flesta vuxna säger när man går i skolan "Njut av din tid i skolan, det är den roligaste tiden i ditt liv", "ELLER HUR!?" tänker man, men det är så sant som det är sagt. Jag tror utan tvekan att det kommer vara en av de bästa tiderna i mitt liv! Nog om detta snacket nu!

Tillbaks till samtalsämnet, efter att jag varit på skolan och hämtat soffbordet så åkte jag och K hem till hans syster för att umgås lite. Underbart väder med strålande sol resulterade i att vi satt ett tag på deras veranda och pratade lite och tittade lite på barnen som lekte. Där bor fullt med barn som hela tiden cirkulerar runt, främst för att leka med Ozzy, deras hund men också med Alve, deras son, trots att han bara är 8 månader. Men barn älskar barn oavsett ålder har jag kommit fram till. Iallafall gjorde jag det när jag var liten. Jag älskade dockor och därmed älskade jag små barn ännu mer. Så ett litet syskon har jag alltid velat ha, och jag tror det är alla barns dröm. En levande docka!

Sedan beställde vi pizza och kebab och åt lite och sedan kollade vi bara på tv nu ikväll innan vi åkte hem.
Så jag har haft en väldigt trevlig och mysig dag trots att jag är väldigt utmattad :)

Detta blev ett väldigt långt inlägg där jag svävade ut en del, men så kan det gå när man inte fått snacka av sig på ett par dagar!


Bubbel spinner - Mitt nya favoritspel!

Arbetslöshet

Allt känns mycket bättre idag och jag vet numera, för en stund, vad jag verkligen vill. Det är inte lätt att ha så mycket att tänka på och jag är så osäker på den situation jag nu befinner mig i, nämligen arbetslöshet. Jag känner en enorm press över att hitta ett jobb och jag är nervös eftersom jag aldrig varit i denna situation förut. När då dessutom kärlekslivet, som håller mig så trygg, bråkar med mig blir allt genast tio gånger jobbigare.
Men just nu mår jag lite bättre eftersom min älskade äntligen har förstått vad jag menar och även om han inte helt och hållet håller med mig så accepterar han min vilja eftersom att vi trots allt är två i detta förhållandet.
Så nu har jag "bara" jobbletande som tynger mig, men jag ska kämpa och hitta ett jobb jag trivs på och inte har ångest över att gå till!

Om en timme ska jag träffa Fanny och Therese för att gå ner och anmäla oss på arbetsförmedlingen och sedan gå på stan och njuta av solen.

 

Här kommer de lovade bilderna från studenten!

Champagnefrukost hos Johan. På bild, Karolin, Emma och Fia

Fanny, Amanda och Therese

Studentlunch i matan.

Efter utspringet från kärnan var det dags för 7 varv runt Magnus Stenbocks statyn.

Det finns ingen bra bild på mig från hela dagen, men jag bjuder på det! Här: Jag och pappa.

Jag, Therese och Emmy är färdigsprungna runt statyn.

Jag får en grattiskram av bror Dennis.

Påstigning på flaket.

Vårt flak.

Andra sidan av vårt flak.

På väg ut i stan.

Pyntat och fint hemma hos bror, där min student ska firas.

Jag och syster Malina har anlänt.

Jag och Dennis.

Jag och min syster Linda från pappas sida.

Dukat och klart.

Den fina tårtan som Dennis fru, Julle, har gjort.

Madicken som ABSOLUT skulle hjälpa mig att öppna presenterna.

Denna bilden min älskade pojkvän och bror får avsluta denna dag!


Vad vill jag?

Vad vill jag egentligen? Är detta rätt?
Det brukar kännas så rätt det bara kan göra, men när en motgång kommer så dyker samma fråga alltid upp "Vad vill jag egentligen?". Idag har denna frågan funnits i mitt huvud konstant.
Jag väger alla för- och nackdelar för att se vad som överväger. Men det står still, jag är förvirrad och vill ha något annat att tänka på för ett tag!

PUH!

Herregud vilken stressig eftermiddag!
Detta är vad jag hunnit med på ca 3 timmar.

- Kl 12.30: träffa Amanda, Therese och Marina för att leta efter björkris som vi ska ha till flaket imorgon.
- Cykla hem för att hämta ölburkar som vi ska ha bakom flaket.
- Köra ner i stan och fixa ett förkläde som jag ska ha över min klänning för att den inte ska bli förstörd om det hänger nallar och blommor och sånt på mig.
- Hämtat ut mitt studentplakat.
- In på OJ! för att handla smör och muffins till imorgon, då Linda inte tåler mjölk som det är i tårtan.
- Köra till hemmakväll och köpa godis till imorgon.
- Köra till pappa för att hämta sprit.
- Köra hem igen med spriten och hämta min klänning som jag ska ha imorgon
- Tillbaka till pappa för att slänga in den i tvättmaskinen.
- Hem igen för att bära ner spriten, godiset, smöret och det till min bror som var och hämtade allt vid kl 16.

Känner att jag behöver andas ut lite nu för att orka ta nya tag imorgon!

Återträff med Ugandagruppen

Det blev ingen före-bild på mitt hår innan jag färgade det, för jag glömde helt av det!
Men har hittat en efter-bild på kameran så den slänger jag in.

Igår hade vi återträff med Ugandagruppen hemma hos Jonna och det var hur trevligt som helst! Sista gången vi kommer kunna ses allihopa då många ska åt andra håll efter studenten, en till Norge, en till Vietnam och en till Norrland... Säkert fler som ska iväg, men iallafall så kommer vi splittras efter morgondagen, och det är med sorg i hjärtat jag säger hejdå till dessa underbara människor :(
Men vi hade SKITKUL igår och det är jag glad för!


Lilla Jonna i Gobbos enorma skor! 10 storlekar större än hennes skostorlek.


Vi grillade kött och åt klyftpotatis, tzatsiki och sallad till, riktigt gott!


Halva Ugandafamiljen :)


Glada flickor och en Niklas som smyger sig in i hörnan


Jag kom också med på ett hörn, och här är också mitt nyfärgade hår :)


Jonnas sjukligt söta hund, Stella.


Levande lilla nallebjörnen


Dirtytalk pågår ;)


Pepp inför utgång i Jonnas källare med biljard och hög musik.


Denna bilden får avsluta kvällen!

Jag hade en skitkul kväll även om jag var den enda som höll mig nykter hos Jonna, för att jag kört bil ut till henne då hon bor i Påarp. Men jag blev pepp efter alla andras peppande så vi körde hem och lämnade bilen så hängde jag med ut. Tanken var att vi skulle till studentfesten på Swea, men efter en timme i kö så gav vi upp så det blev lite soft på Docken istället och sen Mc Donalds.
Jag hade en jättetrevlig kväll trots att det inte blev som vi hade tänkt oss.
Tack min underbara Ugandafamilj!

Färga håret

Idag ska Matilda komma hit och färga mitt hår. Jag behöver verkligen färga om det då utväxten ser hemsk ut!
Nu blir det chokladbrunt igen, som jag haft tidigare.
Ska ta en före och en efterbild sen som jag tänkte lägga in :)

PS: Jag sökte jobb hos Bring Citymail igår, så jag hoppas verkligen att det kan leda till något!

Ullaredsshoppingen

Här kommer ett par bilder på det jag köpte igår på Ullared!
Ha överseende med att bildernas kvalitét inte är av den bästa :)


Jag köpte två sådana här skålar som är från Carin Kry design, denna lite
större och en mindre. Ynka 30 kr för denna skålen!



Ett par nya träningsbyxor, 5 par strumpor, ett vit dra-på-lakan, hudkräm
samt nya lypsyl.


Här var en del av det jag köpte, orkar inte fota allt då det mesta var småsaker, eller ointressanta saker som golvmopp och sköljmedel!

Ullared!

Idag har dagen spenderats på härliga Ullared med Therese, Emma, Sofia och hennes mamma!
Det blev en lång dag och jag är helt slut nu efter 12 timmars hålligång.
Bilder på det inhandlade ska jag försöka lägga in imorgon!

Jag börjar ana att någon slags sjukdom är på gång... Jag är helt slö i kroppen och har ont i halsen. Jag hoppas verkligen att detta inte kommer nu så här lagom till studenten, så jag ska ta lite varm mjölk med eucalyptustabletter i nu innan jag tänker sova!

PS: Vi såg Ullared-Morgan idag! :D

Besök hos bror

Dålig uppdatering, jag vet! Har haft fullt upp.
Men igår var jag och K och fixade det sista till studenten, som är redan på fredag (!!!!). Ångest!
Vi var ute hos min bror och lämnade alla saker, för det är där vi ska ha studentfesten.


En liten Madicken ligger med mig och K och solar ute i trädgården.



Denna lilla krabaten kan numera ta sig fram på fötterna, dock lite ostadigt!


Min vita pojkvän kämpar med brännan för fullt!


Liza-Beth som älskar att gunga!

Sommarklänning

När Therese kom till oss igår så hade hon med sig min klänning som jag beställde från H&M för ca 2 månader sedan! Perfekt timing nu när vädret är på topp.


Denna somriga klänning från H&M's Garden Collection blir perfekt i sommar.

Fest och underbar dag

Igår blev det full rulle för min del! Det var länge sedan jag festade så jag slog på stort och det blev en kväll på Swea, där det var studentfest. Kvällen blev riktigt lyckad och jag hade sjukligt roligt! Tack alla som gjorde min kväll, och extra tack till Tessi som bidrog med det lilla extra!

Vaknade idag till strålande sol och det blev en tur ner på stan för att kolla beach-handbollen på Gröningen med K och hans kompis Philip!
Nu har vi precis kommit hem och ska iväg och grilla hos K's föräldrar. Härligare lördag än så här blir det inte!
Jag ska bli bättre på att lägga upp lite bilder, men jag är så dålig på att ta med mig min kamera!

Solbrännan börjar hitta rätt och jag känner mig redo för att ligga och steka på Gröningen i sommar!

Sommarvärme

Härligt att äntligen sommarvärmen har kommit!
Jag har redan bränt mig men kan inte låta bli att ligga och pressa i solen ändå.
Solade ett litet tag idag, men insåg snabbt att jag har bränt sönder mina smalben och fick istället sitta inne och njuta av solen genom dörren.

Idag har jag även fått reda på mitt betyg i Religion A, och jag är nöjd.
Ett VG kom hoppandes från Nadjas mun och jag kunde inget annat än vara stolt över mig själv.
Jag har nu fått reda på alla mina betyg och kommer gå ut gymnasiet med 15,7 i snitt. Helt OK faktiskt. Även om jag egentligen hade räknat med ett snitt på minst 16. Men någongång får man vara nöjd och det är jag NU!

Härliga livet, fy vad jag älskar det!
Imorgon blir det fest för hela slanten och jag är PEPP!!!

Studentönskelista 2

Har förresten två saker till!



Galleriljusstakar från Menu



Stabelbara ungsformar från Menu

Studentönskelista

Jag har hittat lite mer till min studentönskelista! Bland annat dessa två köksprylarna.
Det sitter aldrig fel med sådant nu när man snart beger sig hemifrån på riktigt!



Brödkorg från Erik Bagger



Chokladfondueset från Menu

Jag älskar mitt liv just nu!

Jag älskar denna dagen!
Jag har varit hos frisören och äntligen tunnat ut och toppat mitt hår.
Jag har fått betyg i Näringslära, vilket blev ett VG, fick betyg i Samhällskunskap A, vilket blev ett VG och sist men inte minst så fick jag mitt betyg på mitt projektarbete, vilket blev ett MVG!
Fy vad jag är glad! Allt känns mycket bättre nu och jag börjar kunna se ljuset av tunneln igen :)

Jag och K var och kollade på en soffa igår som vi hittade på Blocket och bestämde oss för att vi ville ha den, så vi ska åka och hämta den om en timme.
Dessutom betalade vi det sista på resan igår, så nu är det också fixat. 15 juli - Alanya med underbara vänner.
Allt bara flyter på just nu och jag kan inget annat än att ÄLSKA det!

Till sist vill jag också tillägga att jag är så fruktansvärt kär i K och jag känner mig äntligen LYCKLIG igen efter en tid med stress, press och misslyckande!
Tack för att jag har så underbara vänner, pojkvän och familj.

När du kom till världen skrattade alla och du grät…lämna inte världen på samma sätt.


RSS 2.0