Två i ett

Dålig uppdaterig igen!
Jag hinner inte riktigt med i svängarna just nu, så bloggen kommer tyvärr lite i bakgrunden de dagar.

Gårdagen hade inte så jättemycket att bjuda på mer än en liten städning här hemma, men framåt 15.00 gick jag ner i stan, eller ja snarare powerwalka. Jag fick lite dåligt samvete över att jag inte tränat sedan i onsdags förra veckan, så jag gick ner till Gröningen på 20-25 minuter och det är ca 4 km så jag gick så att pulsen brände på!
Jag tog också mitt första dopp i havet igår och det var kallt MEN skönt. Men de som säger att det inte är kallt ljuger, även om det är sjujäkla skönt så svider kylan lite i början. Sedan blev det lite solning till och runt 19.00 gav vi oss på grillen för att grilla hamburgare. Fy vad det var gott!
Jag kan rekommendera våra favorit hamburgerbröd "Frisco bröd", bröden som de har på MAX's Frisco burgare. De slår alla bröd du kan tänka dig.


Så här ser de ut. Testa dessa nästa gång du ska äta hamburgare!

Idag har jag varit i skolan igen, det gick bra och jag börjar få kläm på grammatiken nu. Det avgörande provet nästa fredag... Inte sådär jättepepp på det.
Efter skolan gick jag hem och sökte två jobb. Ett som lokalvårdare på Queen Maid (Fråga mig inte vad det är för något, men jag söker allt som kommer i min väg) och ett som städare och frukostförberedare på vandrarhemmet i Pålsjöskog, Villa Thalassa. Så vi får väl se om det blir något av det...
Jag begav mig ner till stan runt 14.30 för att gå in på banken och fixa lite med fondpengar och sådant för att sedan bege mig till min kiropraktor kl 15.00. Där gick allt som det skulle och han ska förmodligen starta en egen klinik i september så då hoppar jag nog över dit.
Efter kiropraktorn gick jag en runda på stan för att kolla in rean och hittade två fynd. En klänning och en långärmad tröja.
Nu ska jag ta mig ner till Friskis för ett helt UNDERBART medelpass. Precis vad jag behöver!


En enkel svart klänning för 99:-

En ljusrosa långärmad tröja för 64.50:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0