Bakslag

Jag har haft fullt upp konstant sedan i torsdags. Har jobbat torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och idag så jag är HELT slut nu. Fick till och med gå hem 50 minuter tidigare idag för jag mådde riktigt dåligt. Kallsvettades och kände mig febrig och orklös. Jag misstänkte i onsdags förra veckan att jag började bli sjuk, men jag ignorerade det och har nu jobbat i 6 dagar och inte gjort mer än ätit och sedan stupat i säng. I söndags och igår såg jag fel på mitt schema (jag tittade inte utan jag antog att jag visste när jag började) och kom 2 timmar tidigare än vad jag skulle bägge dagarna, så jag har jobbat 4 timmar mer än vad jag skulle de dagarna.

Jag är inte van vid att vara igång så här mycket så jag har nog fått ett rejält bakslag nu. Dessutom har Kevin inte förstått att jag numera inte kan sköta allt här hemma längre eftersom jag också jobbar så efter 8 timmar på jobb har jag fortsatt med städning, diskning osv här hemma. Flertalet av dagarna har jag haft huvudvärk och varit så trött att somna ståendes inte hade varit några problem... Jag vet inte hur man gör för att få en mer förstående och hjälpsam pojkvän? Man är ju trots två som stökar ner och skitar ner efter sig i ett hem.
Idag ska jag gå och lägga mig tidigt och då menar jag om ungefär 20 minuter.

Jag vet att jag är korkad att göra detta när jag inte mår helt hundra, men jag ska till Ullared imorgon. Och jag kan inte skjuta upp det för julgrejer ska inhandlas och jag jobbar alla helger fram till mellandagarna så jag, Emmy och Emelie fick ta imorgon för att få ihop det med allas jobb osv.

Jag ska försöka uppdatera oftare, kanske inte imorgon, men på torsdag tänkte jag lägga upp en bild på vad jag köpt imorgon :-)

Julklapp till mamma

Sitter på internet och kollar runt efter något jag kan ge mamma i julklapp. Eftersom jag kommer jobba mycket nu så vill jag ge mamma något extra i julklapp för att visa tacksamhet för allt hon har gett mig. Och för att hon varit sjukskriven nu i många år och inte har någon speciellt hög inkomst så vill jag unna henne något.

Så nu har jag bestämt mig för att hon ska få en "Änglamassage" som är:

"En avslappningsmassage med väldoftande eteriska oljor och lugn musik. Massagen ger dig välbefinnande för både kropp och själ. Lätta rörelse på huden löser upp spänningar. Healingen är hemligheten i denna behandling.

Den mjuka massagen kan med fördel användas vid t.ex. fibromyalgi och reumatism. Kan även lindra människor med inre stress och utbrändhet.

Änglamassagen arbetar i människans tre plan samtidigt, den fysiska, eteriska kroppen, känslo samt tankekroppen.
Massagen frigör känslomässiga blockeringar, är avslappnande och sätter igång kroppens egen helande förmåga.
Du ger din kropp ny energi.
Från topp till tå behandlas i Änglamassage.
"

Det tror jag mamma skulle uppskatta så jag ska göra ett fint kort där jag skriver vad det är hon ska få! Nu har jag bara Kevin, syster och pappa kvar att komma på något till...

Ny lampa

Vi kan tyvärr inte ha en "vanlig" kökslampa som hänger över köksbordet för den enda lampan vi är i taket. Vi har ingen ovanför diskbänken som alla andra har och vi har ingen fläkt över spisen och därför heller ingen lampa där. Därför valde vi att köpa en taklampa med 4 vridbara lampor så att vi kan få bra ljus i HELA köket och inte bara på ett ställe. Jag är supernöjd med köpet och älskar ljuset och designen på lampan :-) (Väldigt dålig bild, förlåt)


Den är från IKEA och kostade 449:-. Ni ser även en våra nymålade väggar i köket. Vi målade om för ungefär 3 veckor sedan skulle jag tro men eftersom det sker massor med förändring i köket nu så vill jag inte visa före- och efterbilder förrän det är klart! Men ni får en liten smygtitt nu pga lampan.

Ångest

Fan vilken ångest jag sitter här framför datorn med nu!
Jag vill så fruktansvärt gärna på Anettes pass nu kl 19 för det är veckans höjdpunkt och jag ÄLSKAR det passet. Men jag beslöt mig för att stanna hemma, dels för att jag inte är helt kry och för att jag kom hem för ca 1 timme sedan efter att ha jobbat. Skulle jag träna också så skulle jag inte vara hemma förrän kl 20.15 och äta 20.30 sedan direkt i säng nästan... Men jag ångrar mig. Passet börjarde för 2 minuter sedan och jag har inte en chans att hinna nu. Fan. Ännu mer ångest får jag över att jag bara tränat en gång denna veckan... Som tur är har Anette pass på lördag kl 10 och jag tvekar inte en sekund att gå. Problemet är att vi ska fira Kevin då och jag jobbar 12.00-16.30 och folk kommer 14.00 och framåt så jag skulle behöva hjälpa honom att fixa här hemma.. Men men, jag får väl gå upp tidigt på lördag så att jag hinner med allt!

Nu börjar jag bli ordentligt hungrig så jag ska prata med min andra hälft om det blir hämtemat idag eller hur planerna ser ut!

PS: Skrev på kontrakt på Åhléns idag så nu är jag visstidsanställd fram till nyår, efter det får vi se vad som händer... Är även bjuden på julfest så detta går framåt! JIPPIE!

Träna eller inte träna?

Jag sitter här på min sista lediga dag för denna veckan och har ångest över att jag inte befinner mig på Friskis... Jag hade tänkt uppgradera mitt kort till ett gymkort idag, men någonstans i kroppen tar det emot. Jag känner att en sjukdom kommer krypande, för jag har lite ont i halsen och lite lite smärta i hela kroppen. Så jag sitter här och överväger om jag ska eller inte?!

Det är ju snö ute på gatorna och cykeln lockar inte så mycket då, inte heller en promenad på 20 min.. Bilen får jag låna men alla lampor baktill fungerar inte så jag vill inte använda den. Bussen kommer inte på fråga bara. Men jag funderar på om jag ska avvakta under dagen, har det inte blivit värre ikväll så sticker jag nog ner en runda då. Vi ska tvätta 17-21 så jag kan ju träna mellan tvättarna. För jag jobbar hela helgen och vi ska ha kalas på lördag så det kommer inte finnas så mycket tid över till träning då.. Och som ni vet så är det 4 dagar i veckan med träning som gäller. Förra veckan blev dock bara 3. Så denna veckan SKA jag träna minst 4 gånger och med min fullspäckade vecka så låter det som att jag faktiskt måste sticka ner och träna idag.

Så, nu har jag bestämt mig, det blir gymmet mellan tvättarna. Eftersom måtten inte var som väntat denna gången så kan jag ju inte sitta hemma och slöa och vänta på att centimetrarna ska försvinna. Något måste jag göra för att få resultat. Det är bara att ta sig i kragen och acceptera att det är vinter och snö kommer tillhöra vardagen i några månader framöver.

10 minuter senare
Berättade om min plan för Kevin och han sa blankt nej. Han tycker att jag är dum som tänker chansa eftersom jag ska jobba hela helgen.. Så jag får nog stanna hemma. Halsen börjar göra lite ont när jag sväljer också :-( Fan. Jag som nyss kände mig nöjd över mitt beslut. Men jobbet får faktiskt gå före, speciellt eftersom det är min första dag på lördag. Så jag stannar hemma från gymmet idag och kör ett pass imorgon istället!

Mått

Nu ska jag ta tag i att lägga in måtten från i fredags! Dock var det inte så mycket förändring som jag hoppats på.. Men sålänge det inte går uppåt så.

Mått den 19 november:


Mage tjockast (höfterna: 95,5 cm (Ingen förändring)
Mage smalast:
77 cm (- 2 cm)
Naveln: 85,5 cm (- 0,5 cm)
Byst: 98,5 cm (- 1,5 cm)
Höger lår: 59 cm (Ingen förändring)
Vänster lår: 60 cm (Ingen förändring)
Höger arm: 30,5 cm (+ 0,5 cm)
Vänster arm: 30 cm (Ingen förändring)

Det var det hela! Jag har alltså fått lite mer armmuskler på min högra överarm, härligt! Det går sakta men säkert framåt. Några centimetrar har jag lyckats bli av med i alla fall...

Allt går i ett

Dagarna går i ett just nu. De dagar jag praktiserar är jag på Åhléns mellan 9-17 så allt jag gjort under dagarna förut får jag nu försöka hinna med när jag kommer hem. Kom inte hem förän kl 21 ikväll för jag var på IKEA, Väla, körde hem till Emmy och lämnade en ananaspaj och sen hem till pappa och lämnade bilen och pratade med honom lite. Så idag blev det ingen träning och alldeles för sen middag.

Imorgon ska jag ge gärnet på cirkelfysen och sedan köra full rulle resten av veckan. Efter att ha sett dagens final i Biggest Loser Sverige så kan jag inget annat än vilja bo på Friskis några veckor framöver... Jag har även bestämt mig för att uppdatera mitt nuvarande Jympakort till ett All-kort som innebär att jag får tillgång till både gymmet och spinning. Eftersom jag jobbar så mycket nu i december och det blir många sena kvällar så kan det vara skönt att gå och träna på morgonen istället.

Nej nu ska jag hoppa i säng och ta en sovmorgon imorgon för då är jag LEDIG. Och så även på onsdag. Så imorgon kör jag en julstädning och sedan åker julsakerna upp. Foton kommer när vi fått upp det vi ska ha.

Fullspäckad helg

Denna helgen är och har varit fullspäckad! Jag praktiserade till kl 16.00 i fredags sedan kl 18.30 skulle vi iväg på Champagne Safari, som är en show med dragqueens som gör parodier på olika kändisar. I år var det 80-tals tema så det var Magnus Uggla, Fräcka fredag, Roxette mfl. Det var en grym upplevelse och en väldigt proffsig show. Vi åt 3-rätters middag innan det började. Det blev räkcoctail till förrätt, oxfilé black and white med baconstekta haricots verts till varmrätt och till efterrätt var det jordgubbs- och champagnepannacotta med vit chokladmousse.

Har tyvärr inga bilder från kvällen så jag lånar från Google.



Igår var jag och Kevin först en runda på IKEA och handlade hem lite grejer, bland annat en lampa till köket. (Bild kommer när den är på plats). Sedan kl 17.30 hade jag bokat bord på restaurang Oasen där fondue väntade. Det blev mexikansk fondue med tobleronefondue till efterrätt! Vi var i alla fall mätta när vi gick där ifrån kan jag ju säga... Efter restaurangen så hämtade vi Emmy och Paka så blev det spelkväll hemma hos oss till kl 4 inatt.

Idag är det powerwalk på schemat och kl 16 är det kalas för Kevins kusinbarn som väntar och sedan en middag hemma hos hans syster kanske?! Så vi har haft fullt upp minst sagt.

Pengar är på G

Ja, jag har fått jobb i stort sett hela december. Detta är min sista lediga helg fram till julafton. Så jag njuter så mycket jag bara kan. Jag börjar jobba nästa helg och jobbar flera dagar i veckan samt alla helger (utom lördag den 18 dec) fram till julafton. Jag jobbar till och med på självaste julafton... Dock bara ett kort pass; 10.00-14.00, så jag klagar inte. Det är ju pengar som är resultatet av slitet så.
Och förövrigt är det på Åhléns jag jobbar. Jag var tydligen så otroligt flititg i onsdags och torsdags att de ville ha in mig 19 dagar av 28! Jag klagar inte. Jag får kassavana och en härlig merit att lägga till på CV:et.

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG FÖR ATT JAG ÄNTLIGEN FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ 19 ÅR KAN KÖPA ORDENTLIGA JULKLAPPAR TILL MINA NÄRA OCH KÄRA!

Åhléns

Det gick riktigt bra idag! Jag har trevliga kolleger och jag har två andra praktikant-kompisar som är hur trevliga som helst. Jag har kommit bra in i gänget och känner att detta kommer bli superbra! Det enda som känns surt med detta är att jag som är praktikant (=jobbar gratis) gör det tråkigaste jobbet, alltså packar upp varor och går ut med tomma kartonger på kajen för att återvinna. Medan de som är anställda står i kassan och får betalt.
Men men, livet är inte alltid rättvist och man måste börja någonstans. Så det är bara att dra på smilbanden och se glad ut :-)

Nu har Kevin sina vänner här, de sitter och spelar kort medan jag sitter och kollar på Bonde söker fru. Älskar det programmet. Mest för att det är så kul att se att folk verkligen är allvarliga med att ställa upp i ett sådant program... Jag förstår det bara inte. Men det är kul att folk gör det så att andra får underhållning, hehe.

 

Slut på slappandet

Idag är första dagen på praktiken. Börjar om en halvtimme. Det känns lite sorgligt att mina sköna lediga dagar försvinner... Men arbetslivet är ett måste då jag har 45 år kvar att jobba!

Så nu vet ni varför här kommer eka tomt i fortsättningen. Ska försöka slänga in ett inlägg ikväll i alla fall!

Creative Lounge

Jag sitter och drömmer mig bort på Creative Lounge's hemsida där det finns SÅ mycket fint! Här är bara några av godbitarna på hemsidan. Jag vet nu att ska jag ha någon ny sjal så är det här jag ska köpa det, utan tvekan.









Långt och blommigt

Hade denna klänningen varit lika fin på mig så hade jag inte tvekat på att klicka hem den. Men jag brukar inte göra mig i långklänningar och jag vågar inte klicka hem den heller för det jag beställer från nätet passar aldrig mig.


Den kostar 299:- och är från H&M.

Centimetrar

Jag tog dessa måtten den 29 oktober och kommer att ta nya på fredag, alltså tre veckor senare. Så jag kör på att måtta mig var tredje vecka istället för varannan.

Mage tjockast (höfterna): 95.5 cm
Mage smalast: 79 cm
Naveln: 86 cm
Byst: 100 cm
Höger lår: 59 cm
Vänster lår: 60 cm
Höger arm: 30 cm
Vänster arm: 30 cm

Jag mäter mig på morgonen innan jag ätit eller druckit något. Jag kan rekomendera er att ta mått innan ni börjar träna och även väga er. Men bli inte för fixerad vid vikten då man ökar i vikt när man tränar eftersom man bygger muskler och muskler väger mer än fett, som många säkert redan vet. Det är inte förrän nu jag har börjat gå ner i vikt. När jag var ute och powerwalkade nästan varje dag för två månader sedan så gick jag ner lite i vikt, men jag gick upp mer än vad jag gick ner pga att jag fick rejäla benmuskler. Nu tränar jag mycket styrkepass så jag går inte ner så mycket som jag skulle gjort om jag skulle tränat kondition majoriteten av veckan. Jag vill både bli fastare och gå ner i vikt och just nu satsar jag på hälften styrkepass och hälften konditionspassen.

Min träningsvecka brukar bestå av ett eller två cirkelfyspass, ett skivstångpass och ett eller två jympapass. Så jag tränar kondition och styrka ganska jämt. 2 styrke och 2 konditionspass i veckan. Dock består jympan av mycket styrka också så det är inte endast kondition. Ska försöka klämma in powerwalk de dagar jag inte tränar på Friskis för att få ännu mer kondition.

Kampen mot kilona fortsätter

Nu ska jag snart bege mig ner mot Arbetsförmedlingen för att lämna in papper så att min handläggare registrerar att jag numera har praktik. Kl 12 är det dags för cirkelfys. Jag har fortfarande träningsvärk sedan i lördags men jag kör på. Det sägs ju att det bästa sättet att få bort träningsvärk är att träna bort den, så jag testar det!

Äter ni havregrynsgröt och brukar ha sylt eller äpplemos i, så testa för guds skull med mosad banan istället. Det är MYCKET godare och dessutom nyttigare. Jag har ätit det till frukost varje dag i två veckor nu och jag mår toppen.

Jag ska lägga på ett extra kol nu den sista biten fram till julafton. Jag har 5 veckor på mig och jag ska träna röven av mig (ursäkta uttrycket) och sluta helt och hållet med godis och dylikt. Jag har syndat nu två helger i rad och med det dåliga samvetet jag får efteråt är det inte värt att äta godiset. Så nu är det stenhårt i 5 veckor sedan lite slappe under julen, men träningen ska dock hållas igång då också, men godiset får slinka ner. Sedan är det januari och då är det bara 6 månader kvar tills det är bikinisäsong och då ska jag vara i TOPPFORM.

Så kämpa nu på, sätt upp ett stort mål som tillexempel jag nu gjort. -10 kg tills juni 2010. Och beta av detta stora målet med delmål. Jag kan avslöja att när jag startade för ca 3 veckor sedan så vägde jag (på kvällen med kläder på mig) 73,7 kg. Mitt mål innan jul är att MINST gå ner till under 70 kg samt att träna minst 4 dagar i veckan. För jag ska ALDRIG någonsin över det sträcket igen. Jag tänkte lägga ut mina mått jag tog på min kropp för några veckor sedan också och sedan följa upp varannan vecka och för att visa hur mycket som faktiskt händer med måtten trots att kilona inte minskar jättemycket.

Idag är det ingen vanlig dag...

För idag är det Kevins födelsedag! Min älskling blir hela 23 år gammal idag och det firas med middag hemma hos svärföräldrarna ikväll. Det han ska få av mig är att han få välja valfri restaurang i stan som vi ska boka bord på tills på lördag också bjuder jag på allt!

Det är ingen vanlig dag för mig heller, för idag har jag fått PRAKTIKPLATS! Var på intervju på Åhléns kl 15.00 idag och skrev papper 10 minuter senare, så redan på onsdag börjar jag jobba på Åhléns. Praktik innebär att jag jobbar gratis. Jag får ersättning från Arbetsförmedlingen, men jag får lika mycket som om jag skulle gå hemma. Men en praktik kan innebära att jag får anställning i slutändan, och om inte det så har jag en färsk merit som kan ge mig ett annat jobb. Så jag struntar i att jag är gratis arbetskraft, sålänge jag är ett steg närmre arbetslivet så är jag glad.


Min älskade pojkvän

AJ!

Jag har sån FRUKTANSVÄRD träningsvärk i framsida lår på bägge benen. Kan knappt sätta mig på toaletten och att resa mig från soffan är en mardröm. Imorgon blir det powerwalk om jag klarar det. Men någon skivstång/intervall som jag hade planerat imorgon blir det inte i alla fall!

Nu ska jag mysa med Kevin och kolla på Ensam mamma söker!

Söndagmorgon

Det är söndag och jag har redan hunnit med träning och köpa lite gott inför ikväll.
Motivationen var på topp igår så jag beslöt mig för att köra ett pass cirkelfys kl 9 imorse. Det var fruktansvärt jobbigt, men OJ så skönt att komma hem och ha hela dagen framför sig och ändå ha tränat. Fjärde och sista träningen denna vecka. Jag ska köra stenhårt på träning fyra dagar i veckan. Mer blir för mycket för mig just nu. Såg till min glädje imorse att jag minskat några centimetrar lite här och var på kroppen. Så kom igen nu alla soffliggare där ute, MAN FÅR BETALT FÖR SITT SLIT! Även om det kan ta lite tid så kommer det.

Jag är vanligtvis den som vill märka skillnad så fort som möjligt, helst några dagar efter jag tränat. Men så är inte verkligheten i min kropp i alla fall. Det har tagit ca 1 månad. Men man får bita ihop och ge järnet även om resultatet inte dykt upp på några veckor, för kommer, det gör det!

Nu ska jag städa lägenheten inför ikväll då det blir lite förfest här. Kevin är på dodgeboll med 80-tals tema hela dagen så han har på sig rosa strumpbyxor, svart-glittriga benvärmare, turkosa hotpants, blå t-shirt med ett turkost tjejlinne över och peruk med svettband. Kan lägga ut en bild på honom när han kommer hem, om jag får hans tillåtelse. Och ikväll ska han ut med sina vänner och festa så det blir halva Turkietgänget som festar idag. En jobbar och Kevin har annat för sig.

Nyårsklänning - Check

Nu kunde jag inte hålla mig längre. Har beställt en klänning från H&M som förhoppningsvis blir årets nyårsklänning.


Provade den på H&M igår i puderrosa och jag gillade den, fast inte i den färgen så svart blir nog super.

På jakt efter jul och nyårsklänning

Sitter barnvakt för tillfället och lillen sover så jag surfar runt på nätet i hopp om att hitta en klänning till jul och nyår. Jag vet inte ännu om man ska köra på det klassiska röda till julen eller om man ska bryta trenden?! Till nyår vill jag i alla fall ha en lite finare klänning, men vet inte alls hur jag vill att den ska se ut...
Fick nyss ett SMS från KappAhl att jag har 25% på hela köpet imorgon, så kanske ska man se om man kan hitta något där?

Som vanligt när man ska hitta något speciellt så hittar man oftast massor med annat istället...








Totalt slutkörd!

Jag sitter helt utslagen i soffan och orkar inte resa mig. Jag var på cirkelfys kl 12 och det tog mina allra sista krafter trots 12 timmars sömn. Träningsvärken kom krypande redan igår och när jag skulle sova hade jag så otroligt ont i rumpa och insida lår. Inte var det bättre när jag vaknade, snarare sämre och nu en cirkelfys ovanpå det. Imorgon är det vilodag till 110% och ikväll blir det ingen BOSU. Känner att jag måste vila för att kunna ge allt när jag tränar och det kunde jag verkligen inte idag. Var helt slut efter första varvet (10 övningar) och då återstod 2 rundor till.

Borde städa lägenheten också innan min älskade kommer hem kl 16, så jag tror jag ska ta mig i kragen och faktiskt göra det. Då kan jag hålla kväll med gott samvete och dessutom känna doften av nytvättade golv. Vi ska ut till Väla när Kevin slutat jobb för idag släpps något TV-spel han vill ha så jag vet ju vad han kommer göra ikväll... Fram till kl 21, för då är TV'n min. Det är ju Desperate Housewives då! Annars ska jag nog bara läsa ikväll. Håller på att läsa en bra bok nu och vill läsa ut den så att jag kan hoppa vidare till nästa.


Var på biblioteket förra veckan och lånade några böcker, bland annat denna. Har hört att Karin Alvtegen's böcker ska vara bra och denna var lite seg till en början, men inte så att jag ville sluta läsa. Men efter ca halva blev den mycket bättre. Lånade två till av Karin Alvtegen, Skam och Skuld, någon som läst dom?!
Jag gillar bäst att köpa böcker för då behöver jag inte känna någon press att läsa ut dom under en viss tid, men när man lånar har man press på sig att läsa klart böckerna under en viss tid. Men det ska gå! Hittar man något som faller en i smaken så tar det inte många dagar att läsa ut en bok.

Kom över tröskeln!

Ny vecka = nya tag!
Jag börjar veckan med en kopp varmt vatten med citron i, som vanligt. Kl 12 är det skivstång/intervall som väntar och jag känner peppen i hela kroppen. Tränade inte igår så nu börjar det nästan klia i mig så sugen jag är på att svettas igen. Träning blir ett beroende, det kan jag inte sticka under stol med.

Hellre att jag är beroende av att träna än att jag sitter hemma i soffan och vräker i mig godis, även om godis är fruktansvärt gott så är det faktiskt ännu härligare att träna. Jag önskar att alla kunde komma dit där jag är nu, när man inte längre känner "Åh fan, träna idag igen.. Jag orkar inte", utan istället känner "Äntligen ska jag träna igen!".
Det är en jobbig bit att ta sig dit, för många gånger lockar soffan betydligt mer än att hoppa på en cykel i motvind ner till gymmet. Men som sagt, det är tröskeln man ska över. Ger man sig innan man kommit över den (vilket är SÅ lätt), då sitter man där i soffan med sin godisskål och ser magen växa. Men har man en vilja av stål, som jag har, så ger man sig inte förrän man har kommit över och motivationen nu är på topp.

Jag är en sådan person som inte lär mig riktigt av mina misstag så jag funderar på om jag ska våga begå ett misstag imorgon igen... Alltså köra på en dubbel-träning. Jag är så sugen på att gå på cirkelfys kl 12 och sedan på BOSU kl 19.15. Sist jag körde en dubbel-träning var jag helt slut resten av veckan, men då var det också två konditionspass med inslag av styrka. Nu är det ett konditions/styrkepass (Man vet aldrig om det är mycket styrka eller mycket kondition) och sedan ett balans/koordinationspass. Så jag tror faktiskt att det kan gå vägen..

Man måste våga utmana sig själv även om det kan slå tillbaka efteråt, annars kan man inte utvecklas. Så jag ska faktiskt se hur pass slut jag blir av cirkelfysen och rikta in mig på att köra BOSU'n på kvällen också.. Man utvecklas i sin träning hela tiden och orkar mer, så vem vet, jag kanske klarar det utan några bakslag denna gången. Det är alltid värt ett försök.

Alla vet nog inte vad BOSU är, så jag hittade några bilder på google som visar några av övningarna man gör. Det är inte det snyggaste ihopklippet av bilder men det är inte det som är huvudsaken. Huvudsaken är att ni förstår vad BOSU är.


...


Före och efter

Det är inte riktigt klart här hemma, men några före och efterbilder på hur det ser ut just nu kommer ändå.

Toalettdörr före:


Toalettdörr efter:


Garderobsdörrar i hallen före:


Garderobsdörrar i hallen efter:


Det är lite småfix kvar med färgen på vissa ställen som ni säkert ser. Men det stora arbetet är i alla fall klart nu.

På tal om träning

Jag har inte gett upp än, jag är i full gång med kampen mot kilona. Dock åt jag några godisbitar på halloweenfesten i lördags, men det tyckte jag att jag var värd. (Jag åt förövrigt inget godis alls i fredags, som jag ändå hade planerat att jag skulle unna mig).
Träningen är jag också i full gång med. Blev ett skivstång-step pass igår, men step-delen var alldeles för svår då jag aldrig varit på detta passet förut så jag hoppade mest runder och försökte hänga med. Idag står intensiv-jympa på schemat och jag är pepp till tusen. Jag har inte tränat jympa nu på en vecka, det har bara blivit andra pass av någon anledning.

Jag har också börjat äta havregryndgröt till frukost, till en början med mycket äpplemos och mjölk till. Men idag tog jag ca en tsk äpplemos och mjölk. Tanken är att jag ska vänja mig vid att äta det med bara mjölk då jag vill undvika sockret som finns i äpplemosen. Jag håller mig mätt länge och känner mig inte lika "uppblåst" om magen som när jag äter mackor. Så gillar ni havregrynsgröt, ge det några dagar så ska ni se att ni mår bättre!

Mamma rekomenderade mig att koka vatten och lägga ner några citronskivor i en kopp och dricka detta ca 20 min innan jag äter frukost. Så det har jag gjort nu i två dagar. Det ska ge samma effekt som detox, alltså utrensande av slaggprodukter i kroppen. Min mammas väninna har druckit det ett tag och hon hade liksom jag har en liten "bulle" nere på magen och är nu av med den helt och hållet. Så jag ska ge detta en ärlig chans och hoppas på att det ger samma effekt på mig.

Jag kan avrunda detta inlägget med att berätta att jag och Kevin var hos hans föräldrar i lördags och då kunde jag inte motstå vågen, så jag ställde mig och väntade in siffrorna. Men till min stora glädje stod vågen på - 1 kg på 6 dagar. DET GÅR ÅT RÄTT HÅLL!

Snart så..

Projekt 2 här i hemmet är nu avklarat och efter städningen ger jag mig på nummer 3. Bilder kommer så fort vi fått iordning!
Men en liten förtitt blir det kanske!? Har en del att göra idag så jag springer och sätter igång nu.

Relationer...

Sitter här med tårarna rinnandes ner för mina kinder. Min syster har gjort slut med sin kille och flyttat ut. Fick nyss ett mail där han skriver att han alltid kommer att ställa upp för mig och/eller Kevin om det är något. Trots att situationen är som den är.

Det är inte bara min syster som blir drabbad känslomässigt av något sådant här, det är vi utomstående som också bildat en relation med killen, som blir drabbade. Jag gillade honom jättemycket och han är en supergo kille. Men livet är som det är, vissa lär man känna för en stund och sedan av någon anledning tar relationen slut.

Men oavsett vad så är det min syster som ska må bra, så länge hon gör det nu så jag jag glad. Men jag kan inte säga att jag inte berörs av hennes val, för det gör jag. Väldigt mycket.


Jag och syster 1996

Lyx på Åhléns

Det var värst vad WERA's väskor har stora prisskillnader... Åhléns, nya lyxstället?


Botten is nådd

Nu känns allt motigt. Det är svårt att hålla motivationen uppe efter 4 månaders jobbsökande. Jag vet att det är viktigt att inte ge upp när det känns som svårast, men det är fan inte lätt när inget är på ens sida.
Har nu suttit och ringt 10 samtal och ett av dessa var ett "Har du inte hört något nu i veckan så räkna inte med att det blir något". Det var det som var positivast och jag påstår inte att det låter så lockande efter 4 månaders erfarenhet av detta jobbträsket.

Jag vill inget hellre än att läsa vidare nu. Hade jag vetat att den utbildningen fanns så hade jag inte tvekat att ha sökt till den i våras. Då den endast startar på hösten så får jag nu vänta ett helt år till och jag kan inte gå utan jobb så länge. Alltså MÅSTE jag fortsätta kämpa fastän allt känns väldigt långt borta  just nu.
Det är inte heller så att ens självförtroende är på topp längre då man så smått börjat inse att det är så gott som omöjligt att hitta något jobb...
Det är bara att bita ihop och intala sig att detta SKA gå. Jag SKA hitta ett jobb, och det är snart!



RSS 2.0