Jag är färdig här

Efter en tids funderande har jag nu tagit ett beslut. Jag avslutar mitt bloggande här. Jag har jobbat otroligt mycket med mig själv den senaste tiden och kommit fram till nya insikter.
Min framtid ser inte alls ut som jag trodde för bara 2 månader sedan. Jag har helt tänkt om och mitt stora inredningsintresse har totalt tagit över och när jag är klar med min usk-utbildning så är det jag som pluggar vidare till inredningsarkitekt. Det känns helt rätt!
 
Vet inte vad träningen var för något som flög i mig. Det som kändes så rätt känns nu så fel. Helt fel. Har inte tränat en enda minut sedan den 25 maj. Och inte saknar jag det heller. Jag hoppas att jag hittar tillbaka till träningen på en sund nivå och att jag kan träna för att må bra. Mer än på den nivån vill jag inte ha det. Det är en av anledningarna till att jag avslutar denna bloggen här. Kanske kommer jag tillbaks till bloggvärlden, men just nu har jag fullt upp med heltidsjobb och heltidsstudier så särskilt mycket tid finns inte kvar. Startar jag en dag en ny blogg kommer jag självklart att länka till den härifrån!
 
Tusen tack för dessa åren alla fina läsare!!!

RSS 2.0