Tropikariet

Har precis duschat efter en 5 km runda i Pålsjö skog med Anna. Riktigt skönt att starta dagen med en powerwalk. Detta är femte dagen i rad jag är ute och promenerar så imorgon blir det vilodag för att sedan ta milen på måndag!
Inget onyttigt igår heller trots att det var fredag. Jag kämpar på nu när jag är inne i det!

Nu sitter jag och håller på att måla mina naglar. Om ungefär en timme ska vi köra och hämta Madicken, vi ska ta med henne till Tropikariet som var hennes 3-års present från mig och Kevin. Det ska bli riktigt roligt att umgås med henne en eftermiddag, då vi aldrig förut passat henne. Så detta blir första gången vi är själva med henne så vi håller tummarna att det går bra! Batteriet till kameran ligger på laddning så det kommer in bilder från dagen här sen.
Ikväll ska vi på kalas, Madickens mamma, dvs min brors fru fyller 29 år i veckan så hon ska firas idag. Så det är full rulle idag.



Lilla Madicken för ett år sedan!

BILDER FRÅN TROPIKARIET


Madicken var väldigt nyfiken så Kevin visade allt vi gick förbi och berättade om djuren. (Han älskar djur och kan väldigt mycket om de flesta djur).

Hon var väldigt faschinerad av aporna som hoppade omkring löst i rummet. Hon pratade med dom och försökte klappa dom innan de hann springa iväg.

Madicken klappar lemurerna.

En liten apa.

Ormtittande.

Det blev en hel del klappande av lemurerna då dom alla var väldigt sociala när en av dom väl vågat närma sig. Grupptryck kan man lugnt kalla det!

Har jättemånga bilder, men jag slutar här! Det var en rolig eftermiddag vi hade på Tropikariet och Madicken hade roligt och pratade mycket om aporna när vi kom hem till kalaset. Fler besök där med henne blir det alldeles säkert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0