MÅÅÅL!


Ja, ni ser rätt! Jag gick fan i mål idag. Hade till och med 41 sekunder till godo. Men herrejesus vad jobbigt det var. Kan säga som så att det endast var min vilja som tog mig i mål. Efter 6 minuter ville jag bara stoppa bandet. Men jag gav mig inte. Jag. Skulle. I. Mål. Idag. Punkt! Och det känns fruktansvärt bra nu efteråt. Nu är det bara att fortsätta träna tills vi åker. Imorgon blir det troligtvis backträning med Louise och Clara i Pålsjöskog, men är vädret kasst blir det simning istället. Yoga måste jag klämma in en dag denna veckan också. Måste tänja ut lite efter mycket löpning dom senaste dagarna!
Imorgon är det inget jobb, det är sovmorgon som gäller. Men tänkte ställa klockan på 8.30 så jag kommer upp i hyfsad tid. Nu är det sängen som gäller. Tröttare än tröttast är vad jag är nu!

Detta är utan tvekan den segaste dagen sed...

Detta är utan tvekan den segaste dagen sedan jag började jobba. På två timmar har jag plockat 3 artiklar... Det är totalt köslut på alla våningar så ingen har något att göra! En av mina kolleger gick till och med hem efter lunchen pga att det inte finns något att göra! Om några minuter är det rast, då sluter jag ögonen i 10 minuter! En fruktansvärd trötthet har sköljt över mig och jag ska ju träna efter jobb!! Måste vila ögonen lite så att det finns energi till 3 km löpning om 2 timmar! Siktar på att nå mitt mål idag!!! Håll tummarna att min uthållighet håller ;-)


Köslut pågår! Tror det har varit slut på o...

Köslut pågår! Tror det har varit slut på ordrar på min våning i en halvtimme nu! Det är slut på alla våningar verkar det som.. Problemet är bara att jag är svintrött och blir inte piggare av att sitta här! Louise hinner inte simma idag så jag hoppar också simning och kör 3 km på löpbandet! Nu fick jag en order!


OBS!

Fan vad jag är förvirrad! Skrev fel igår och trodde att jag var inne i 2:a veckan av höstutmaningen, men detta är 3:e veckan (vilket också är ändrat i inlägget). Det är inte i 8 veckor den håller på utan i 10 veckor. Såg detta nyss när jag läste runder på Olgas blogg. För er som inte vet så är det Olga som startat utmaningen och vi är många som hänger på! Häng på ni också!!! Det är aldrig för sent att skapa förändring!

Jag pustar ut lite, nu har jag alltså 7 veckor på mig att nå mina mål som ska vara uppnådda efter höstutmaningen. Nu ska jag satsa stenhårt! Jag vill verkligen se någon skillnad efter dessa veckor och det enda sättet för att uppnå det är att träna hårt och ändra på kosten. Godis MAX 1 gång i veckan om ens det. Och resten av veckan är det strikt.

Jag har sagt till Kevin att jag till jul ska vara i tipptopp form. Då ska jag ha nått mitt slutmål som alltså är att få bort det sista fettet och musklerna på min kropp ska då synas! Jag ska alltså vara nöjd med min kropp! Men självklart kommer jag fortsätta träna. Det finns alltid nya mål att uppnå!

Nothing is impossible, the word says it self - I'm possible!


Veckans träning

Idag blev det faktiskt en vilodag. Har träningsvärk i hela benen sedan igår. Så idag förtjänar jag vila eftersom det kommer bli rättså intensiv träning resten av veckan med tanke på min lilla utmaning som jag ska ha genomfört senast på måndag. Alltså söndag, eftersom vi åker måndagmorgon, för icke ska jag upp och springa kl 5 på morgonen ;-).

Imorgon är det min sista jobbedag och så även Louise sista. Hon åker till Australien på tisdag för att stanna i ett år och jobba och resa runt. Avundsjuk är jag men det värsta är nog att jag kommer sakna henne något enormt! Imorgon ska vi i alla fall ses och det blir nog en runda till badhuset. Simma och basta! Sedan på torsdag kör vi backträning i Pålsjö, och jag får nog köra 3 km löpning på gymmet innan, annars har jag ju bara fredag, lördag och söndag på mig. Får jag då träningsvärk av fredagens löpning och inte klarar mig under 15 minuter så kommer jag få det ännu svårare att klara det lördag eller söndag när jag dessutom har träningsvärk. Så på torsdag blir det intensivt. Först 3 km löpning och hoppas på att nå målet, och sedan backträning i Pålsjö.
Men det behövs, rumpan måste få sig en rejäl omgång nu.

Åh fan! Kom precis på att jag inte gjort plankan idag. Dags att göra den nu!

Har gjort dagens gärning! Har skänkt 50 kr...

img_9404 (MMS)

Har gjort dagens gärning! Har skänkt 50 kr till läkare utan gränser


Höstutmaningen v 3

Nu har jag gjort en ny kategori med namnet "Höstutmaningen". Här samlar jag allt som har med höstutmaningen att göra. För att upprepa vad mina mål med denna utmaning är så är det framförallt att få en snyggare och större rumpa. Men i övrigt att se mer tränad ut. Idag kom jag även på ett nytt mål, jobba upp ett bättre flås så målet är att springa 5 km under 26 minuter när höstutmaningen är slut (om 7 veckor)! Jag har som mål att tills på söndag ha sprungit 3 km under 15 minuter. Jag är på väg dit. Idag var jag ute och körde samma runda. Idag gick jag i mål på 16.15, så jag måste få ner tiden minst 1.16.

Varje gång jag springer, oavsett om det är på gymmet eller ute så tänker jag använda denna appen för att se mina framsteg! Kan varmt rekommendera den. Runtastic heter den och är gratis!

Efter duschen var jag fortfarande så här röd! Fyfan vad jobbigt det var idag. Inget håll, men blodsmak i munnen efter halva rundan och säkert en halvtimme efter att jag kommit hem. Jag känner dock att ryggen tar stryk av denna löpning. Får fruktansvärt ont mellan skuldrorna, så nästa gång jag springer 3 km är det på gymmet. Ska se om det blir någon skillnad!
Imorgon tror jag att det blir yoga för att mjuka upp lite, om jag inte får något supersug efter att träna på gymmet istället.

Idag är det Kevins första dag på hans "nya liv". Han ska ju, som jag nämnde igår, göra en svensk klassiker så idag började han sitt nyttiga och hälsosamma liv. Han simmade 1 km på 35 min. Tyckte det var jättebra jobbat eftersom han inte tränat regelbundet under en längre tid på 1,5 år. Så jag peppar honom och ska hänga på det nyttiga livet. Godiset ska minskas ner ännu mer. Även om jag dom senaste veckorna varit väldigt duktig med att hålla mig ifrån det och när jag väl köpt har det blivit max 2 hg och då har det varit mycket. Brukar bli 1,3 hg ungefär. Så jag är nöjd! Men bättre kan det bli :-)

img_7044 (MMS)


Köslut för fullt på jobb idag igen! Har se...

Köslut för fullt på jobb idag igen! Har sedan kl 7 plockat 37 artiklar, haha. Om ni då tänker att vi ska ligga på ca 1000 om dagen så är 37 ingenting! Men containern som fastnade i Tyskland förra veckan har nu kommit hit! Dock är det många steg innan vi får upp ordrarna i våra handdatorer så idag blir nog en lugn dag. Men jag hoppas på att få jobba lite innan jag slutar på onsdag! Det är riktigt långtråkigt att inte ha något att göra, dagen blir såå mycket längre! Efter jobb idag blir det gymmet. Det ska löpas 3 km och jag hoppas jag har energin till att orka springa dom under 15 min! Har ju bara denna veckan på mig att lyckas så nu är det kämpa kämpa kämpa som gäller!!! Blir nog 4-5 träningsdagar denna veckan eftersom jag är ledig torsdag och fredag! Bara att passa på att fördriva tiden med träning! Ska också se till att göra plankan varje dag nu tills vi åker! Måste komma in rejält i "träningsflowet" så nu är det hårdträning så man bara kan ligga och glassa i solstolen nästa vecka :-D om exakt en vecka sitter vi på tåget mot Kastrup! Längtar ihjäl mig lite smått!!!


När Kevin kom hem inatt berättade han att ...

När Kevin kom hem inatt berättade han att han slått vad med hans kompis Rickard om en sak... Jo, dom ska genomföra en svensk klassiker! Och för er som inte vet vad detta är så ska man inom 12 månader åka Vasaloppet på 9 mil, springa lidingöloppet på 3 mil, simma Vansbroloppet på 3 km samt cykla Vättern runt på 30 mil. Detta ska Kevin alltså fixa. I mars startar han med Vasaloppet! Detta innebär otroligt mycket träning för hans del dom kommande 7 månaderna eftersom han nu endast spelar fotboll 1 gång i veckan och inte ligger inne med världens bästa kondition ;-) haha. Så nu har vi precis myst med gotte en sista gång innan Kevin börjar sin utmaning imorgon. Jag ska självklart ta tillvara på att han nu äntligen hittat tillbaka till motivationen att röra på sig och sluta med alla onyttigheter! Jag tror på min älskling! Jag ska peppa honom hela vägen in i mål! Han ska fixa detta och äntligen kommer jag få sällskap på mina löparrundor! Nu kör vi så att det ryker! Mitt mål är att springa Helsingborgs springtime till våren på 1 mil, och även få en hyfsad tid. Så nu är det mycket intervaller och en del längre distanser som gäller. Nya fitnessparet är här ;-)


Myskväll

Håller på att fota lite här hemma. Det blir bra bilder när jag fotar med blixt, men utan blixt blir det suddigt. Frågan är om jag gör fel eller om det är så det blir? Någon som vet?
Har i alla fall tagit en bild från hallen och in i vardagsrummet. Har tänt massor med ljus och myser i min ensamhet! Kevin är på 50 års fest (två 25-åringar som slår ihop) så äntligen har jag egentid. Det var länge sedan sist. Och det behövs verkligen! Speciellt tid ifrån Kevin eftersom vi ska umgås 24 timmar om dygnet i en vecka sen! Så att få sakna varandra är extra viktigt nu tills vi åker :-)

Dessutom ser bilden ut att vara väldigt liten? Fan vad jag hatar nya tekniska prylar... Eller den är inte mindre än vad mina bilder brukar vara?

Vad hände där?

Mått den 27 augusti 2011

Mage tjockast: 84,5
cm (+ 1,5 cm)
Mage smalast: 67
 cm (Ingen förändring)
Naveln:
 74 cm (+ 0,5 cm)
Byst: 90 cm (+ 3 cm)
Höger lår: 53 cm (- 0,5 cm)
Vänster lår: 53 cm (Ingen förändring)
Höger arm: 26 cm (Ingen förändring)
Vänster arm: 26 cm (Ingen förändring)

VIKT: 57,4 kg (-0,9 kg på tre veckor)

Herregud vilka mått! Vad har hänt med bysten??? + 3 cm?! Undra om det är brösten eller sidorna som fläskat till sig. Oavsett så är jag chockad eftersom jag gått ner så pass mycket. Jag tror ju inte att jag fått 3 cm muskler runt bysten, haha. Det jag väger nu har jag aldrig vägt i mitt relativt "vuxna liv". 57,5 var jag nere i under min och Kevins kris i juni. Men nu är jag under det. Fråga mig inte hur jag lyckats. Jag äter ju inte supernyttigt och har bara varit på gymmet en dag denna veckan. Men jag klagar inte. Men måtten måste jag hålla ett öga på. Vikten kan få leva sitt eget liv sålänge jag är nöjd med kroppen!
Nu kör jag stenhård träning tills vi åker i alla fall. Sen kan jag ligga i en solstol och steka med en glass i ena handen och en god drink i den andra.

Nytt mål i sikte

Löprundan jag var ute på i eftermiddags var en total flopp. Jag fick håll efter 400 m och ni kan ju då förstå vilken fart jag var tvungen att hålla. Jo nämligen riktig mesfart. Det blev slöjogg i 2,6 km istället för löpning. Så kan det gå när man ätit alldeles för lite och för oregelbundet under dagen. Nästa löpning blir det till att ladda upp med kolhydrater 2 timmar innan. Jag har nämligen ett mål med löpningen. Innan den 5 september ska jag ha sprungit 3 km under 15 min.

Så här såg dagens resultat ut. Det innebär att jag inom 9 dagar ska ha gjort en förbättring på 4.52 min MINST. Detta blir en utmaning för mig, men jag ska klara det. Det blir nog denna löprundan nästan varje dag. Jobbigt var det, men 15-20 min löpning om dagen är ingenting, den tiden har man över. Fast varje dag blir det inte. Men några gånger denna veckan som kommer, får ju fortsätta tills jag nått mitt mål!

LYCKLIGARE KAN INGEN VARA!

Nu ska jag berätta för er vad jag gjorde igår. Jag och Kevin åkte till nya Väla som öppnade en ny del och många nya butiker i torsdags. Innan vi åkte hem gick vi in på Ticket för att se om det fanns någon resa i vår smak. Kravet från Kevin är att det ska vara bra snorkling. Och då har vi funderat på Grekland och Cypern. Men detta slutade med att vi den 5 september åker till Hurghada i Egypten i en vecka! Vi trodde att resorna dit var långt över vår prisklass runt 4000 kr/per person. Men för ett 4+ stjärnigt hotell med halvpension, 150 m till havet, 0 till centrum, transfer och mat på flyget gav vi 4400 kr per person. Mer än okej då Egypten är ett av världens bästa länder att snorkla i. Så nu är Kevin överlycklig kan jag säga och jag är superglad att det är VARMT där. Idag har det varit 37 grader. Lovely, det ska kännas att man steker ;-)Bilder lånade från Ving. Här ska vi tillbringa en vecka och jag längtar ihjäl mig! Har någon varit i Hurghada och har lite tips om resmålet att dela med sig?

Efter vi bokat resan åkte vi till Expert där jag skaffade mig en systemkamera. En Canon EOS 1100D. Den kostade 3799 kr igår och idag så jag passade på. Dock blev det lite dyrare med försäkring och kameraväska-kit så nu är min lön snart slut. Men jag är lycklig. Så otroligt kul att kunna ta BRA bilder för en gångs skull! Känner redan att jag fått pejl på den men jag ska läsa en bok jag fick till kitet med kameraväskan. "Bättre bilder med Canon EOS digitala systemkameror". Så är jag expert när jag ska fota i Egypten sen ;-)

Här är godbiten!


Löpning på G

Sitter nu fullt påklädd och är redo för en löprunda! Tänkte springa en runda på 3 km och se hur snabbt jag klarar det på. Så nu ska runkeeper på iphonen få jobba lite. Vet inte någon runda här på 3 km så jag springer tills jag når 1,5 km och sedan vänder jag, lättast så.

Igår hände två stora saker i mitt liv, eller ja, relativt stora för mig iallafall! Jag tänkte berätta mer när jag kommer hem igen, så håll ut! Dock gynnar det bara mig så det är väl inget superintressant för er ;-) haha. Ni ska även få mått från idag, för nu har det gått tre veckor sedan sist. Lite chockad blev jag faktiskt när jag mätte imorse...

Fick hem detta igår! Kan inte låta bli att...

img_1808 (MMS)

Fick hem detta igår! Kan inte låta bli att känna en liten lättnad! För detta betyder ju att det blir sol och bad i en vecka snart!!! Wiiiee! Kollar resor för fullt nu och vi ska förhoppningsvis ner till resia efter jobb och kolla om vi hittar någon :-)


Är totalt slutkörd! Hur jag ska orka jobba...

img_0552 (MMS)

Är totalt slutkörd! Hur jag ska orka jobba 1,5 timme till är en gåta... Vill hem och lägga mig i soffan!!!


Vi har grymt lite att göra på jobb idag. N...

Vi har grymt lite att göra på jobb idag. Någon container med lådor till oss har fastnat i Tyskland så vi har inga ordrar att packa nästan. Så jag har suttit och pratat med en kollega nu på morgonen om resor. Jag och kevin är sugna på en sista minuten innan jag börjar skolan! Beroende på när jag börjar... Kommer jag in den 5 september så går det inte eftersom jag slutar jobba den 31 augusti. Men kommer jag inte in då så är det en månad till nästa antagning och då hinner vi med en resa! Har ni några tips på VARMA ställen att åka till? Några fjuttiga 25 grader vill vi inte ha. Över 30 ska det vara, haha. Vi har haft tankar på Grekland, där är så fint och dom har god mat!!! Nu hoppas jag att jag inte kommer in på utbildningen förrän i oktober, lite solbränna och en vecka off är precis vad jag behöver efter nästan 10 veckors jobb! Kom med restips om ni har några, positiva som negativa!


Detta är något jag stör mig riktigt mycket...

img_4961 (MMS)

Detta är något jag stör mig riktigt mycket på! Vem lär sig att detta är rätt håll att sätta toarullen på? Tydligen finns det dom som tycker att detta är rätt... Men det är det inte, det är ju inte logiskt någonstans!


Full rulle!

Det har varit full rulle här hela helgen! Jag har haft fullt upp från det att jag slutade jobb i fredags till söndagkväll. Söndagen gick dock åt till återhämtning. För FY vad roligt jag hade i lördags. Herregud säger jag bara! Det märkte jag när jag vaknade... Men en lyckad 20-års fest blev det!

Kameran åkte inte fram förrän mer än hälften stuckit. Så denna bilden bjuder jag på, resten blev typiska festbilder där allt är suddigt eller en näsa mitt i bilden osv.

Igår var ju dagen då jag fyllde år. 20 hela år. Jag får numera gå på systemet. Ja, det är väl det enda jag får nu? Inget annat roligt som händer när man fyller 20 vad jag vet. Har fått många fina presenter, både igår och i lördags. Fina vänner och fin familj har man!
Vi har fortfarande inte röjt undan efter festen här hemma. Plockat undan det värsta har vi gjort. Men här ser fortfarande ut som FAN. Och spilld dricka på golvet här och var och spår efter chips finns här också. Ge mig kraft att städa!!! Jag orkar inte! Har varit så fruktansvärt slö på jobb idag och slöheten hänger kvar känner jag. Men det värsta måste jag fixa! Vi ska passa Alve imorgon så lite undanröjt måste här vara. Sätter igång nu när jag ändå är inne på det snacket.

Byggarbetsplats i vardagsrummet

PUUUUHHHH!!! Första gången jag sitter ner sedan jag slutade jobb kl 16. Vi har tvättat, handlat inför imorgon, hämtat stolar hos Kevins föräldrar och storstädat hela lägenheten. Jag är totalt slutkörd!
Ni kan ju tänka er hur här ser ut efter att det i tisdags var en hantverkare och tog ut det gamla badkaret samt remaljerade (spraylacka) det nya. Byggdamm ÖVERALLT! Dessutom var han tvungen att flytta runt grejerna i hallen så skostället har stått i köket, ergorapidon mitt i vardagsrummet osv.
Och i onsdags kom det hit andra hantverkare och sågade upp en bit av vardagsrumsgolvet för att vi har fått fukt från badrummet som tagit sig in i vardagsrumsväggen och golvet. Dessutom knackade dom av en bit av färgen på väggen. Så nu bor vi i lite smått kaos! Men jag har försökt städa bort så mycket som möjligt.

Såhär ska vi ha det i 1 månad nu för att fukten ska luftas bort. Sedan får vi helt nytt golv och även nymålade väggar. Längtar!!!

Fyfan vad jag är trött!!!! Ligger på vagne...

Fyfan vad jag är trött!!!! Ligger på vagnen just nu och njuter av rast! Efter jobb är det träning som gäller. Fråga mig inte var jag ska få den energin ifrån... Men dit ska jag i alla fall! Sen är det sängläge resten av kvällen och spela Wii med min älskade!


Börjar bra... Not

Fan vad det börjar dåligt med denna utmaningen... Blev ingen träning alls idag. Kom hem efter jobb till ett KAOS. Vi har haft en hantverkare här som fixat vår läcka under badkaret. Trodde bara det var badrummet som skulle vara kaos, men hela hallen var klädd i papper och massor med grejer, en stor slang genom hallen och sovrummet så nu står alla grejer här hemma huller-om-buller. Dessutom skulle jag kolla Kevins match idag kl 17.30 så det blev alldeles för stressigt. Var hemma 16.15 och skulle hinna packa träningskläder, ta mig till Friskis, träna, duscha och vara hemma igen till 17.30. Jag fick inte ihop den ekvationen så det blev ingen träning.

På lördag har jag planerat att göra yoga, det kan jag glömma. Vi ska ha kalas för mig kl 14 och innan det ska jag ta tag i att baka och även städa. Så det blir träning onsdag, torsdag och fredag. Jag kommer inte undan, det SKA tränas tre gånger denna veckan! Nu ska jag mysa med min kära innan det är dags att sova IGEN. Eftermiddagarna går alldeles för snabbt. Känns som att man bara jobbar och jobbar!

Höstutmaning!

Nu är det dags för en höstutmaning som Olga satt i verket! Detta innebär en utmaning som håller på i 10 veckor. Och första veckan är en såkallad Killer week . Man ska skära ner på något eller tabort något från sin kost. Och jag tar bort godiset helt och hållet denna veckan och ska äta minimalt med socker. På lördag har jag 20-års fest och vill kunna unna mig chips, popcorn eller liknande, men annars inget! Jag ska också göra ett träningsschema. Det kan dock bli lite problematiskt att bestämma särskilda dagar jag ska träna på eftersom jag inte vet hur kommande veckorna ser ut. Börjar skolan inom dessa 10 veckor också. Men jag planerar vad jag ska hinna med för träningspass på en vecka, sedan får jag klämma in det på något vis. Jag planerar träningsdagar veckovis helt enkelt!
Denna veckan kör jag (om inget annat kommer ivägen, för då fixar jag om i schemat, men detta ska göras denna veckan):
Tisdag: Kondition
Onsdag: Styrka för hela kroppen
Lördag: Yoga
Nu när jag jobbar heltid så orkar jag inte träna mycket mer än så. Skulle jag orka mer så kör jag givetvis på! Men jobbet ger mig en del motion också, så jag tror jag klarar mig på detta nu mina sista 2½ jobbeveckor. Har jag sedan "tur" kommer jag inte in på min utbildning förrän första måndagen i oktober (det är uttagning första måndagen i månaden) och då har jag en hel månad att ägna mig helhjärtat åt träningen!

Myshelg

Denna veckan har det bliviy hela 3 träningspass. Det var länge sedan det blev mer än 1 eller 2. Känns riktigt bra. Har träningsvärk i hela kroppen och extra ont i ryggen. Ryggen mår inte helt hundra nu. Dom sista 4 dagarna har jag haft ihållande smärta. Tränade ett yogapass igår och hoppades på att det skulle hjälpa lite, men det har det inte gjort. Ska snällt be om lite massage ikväll och kanske till och med lägga mig i ett varmt bad.

Gårkvällen var supertrevlig. God mat och trevligt sällskap. Har en del bilder därifrån, Kevins syster tog min telefon och fotade lite för jag är så dåligt på att "ta mig tiden" att fota. Men jag vet inte om dom är så sugna på att bli upplagda på internet. Men en bild på mig kan ni få! Det är inte ofta jag fastnar på bild. Kan nog räkna på mina fingrar hur många bilder det finns på mig från denna sommaren ;-)

Whitehead! Det är partytältet som bleker till mig. Hade solpuder och hela köret på mig och så dåligt kan inte det vara ;-) haha.

Slut för idag

Jag blir alldeles snurrig av alla dessa koder. Nu får det räcka för idag. Orkar inte fixa mer! Men färgerna ska gå i beigh-brunton i höst tänkte jag. Fixar klart när bilder till headern är färdiga vilket jag hoppas är inom en snar framtid! Nu ska jag göra mig iordning för det väntas 30-års fest ikväll och kl 15.30 ska vi sitta i bilen!


Dags för förändring!

Nu är det dags för en ny header, nya färger och nya typsnitt på bloggen. Är så fruktansvärt trött på hur den ser ut just nu. Men ny header får vänta lite, har inte alls många nytagna bilder att använda så den dröjer lite. Men andra färger och typsnitt ska jag fixa med nu! Ser bloggen konstig ut under ett tag så är det därför! Håll ut :-)

Träningsnyheter

Åh vad skönt med helg! Älskar att bara slöa runder på morgonen. Ligga och morna sig i sängen länge och sedan förflytta sig till soffan och slötitta på TV samtidigt som man surfar på nätet. Det är precis vad jag behöver nu! Somnade tidigt igår, redan vid 22.30. Arbetsveckan har antagligen tagit hårt på mig så helgen har varit efterlängtad och jag njuter till tusen!

Ställde mig på vågen imorse och hade för en gångs skull inget hopp om att den skulle visa minus. Jag känner mig färdig med dom där siffrorna nu. Men den visade 57.6 kg. Vilket är -0.6 kg på en vecka. Jag kan ju inte säga att jag är ledsen, jag är toknöjd! Förstår bara inte hur jag kan ligga under 60 kg. Jag kommer inte ihåg sist jag gjorde det. Måste ha varit minst 5-6 år sedan. Har ju pendlat så otroligt mycket i vikt dom senaste åren. Men aldrig varit under 61 kg. Har legat mellan 61 kg och 75 kg. Fyfan vilket spann... Undrar nu var dom där 18 extrakilona satt?!?!? Om jag tycker att jag har lite fett över nu, vad hade jag inte då? Gud alltså...

När jag ändå är inne på hälsa och sådant så kan jag visa lite jag hittade på sportamore efter lite surfande.


Supersnygga Easytone! Hade LÄTT köpt dessa om jag inte redan haft mina. 1395:- kostar dom på Sportamore.se.


Svinsnygga träningsbyxor från Reebok. Tror faktiskt att jag kommer klicka hem dessa när lönen kommer. 449:- också på Sportamore.


Dessa löparskorna från Puma fick jag hem igår. Beställde dom på jobbet och betalade endast 400:-. Behöver ett par löparskor som jag kan ha ute eller på gymmet så jag kan ha mina nuvarande gymskor ute. Så nu ska det springas även ute. På Sportamore kostar dessa nu runt 600:-. Jag är supernöjd. Invigde dom igår på gymmet och dom sitter som en smäck!


Myser i sängen med en bok! Var tvungen att...

img_6617 (MMS)

Myser i sängen med en bok! Var tvungen att släcka lampan för att se hur mysigt mitt fina ljushusen lyser! Det blir nog fler sådana när vi ska till Ullared i höst. Hoppas bara dom finns kvar! Nu ska jag läsa några sidor till sedan är det sovdags så man orkar med veckans sista jobbedag. Helgen inviger jag med en runda på gymmet med Elinor efter jobb, gott!!! Sen kan jag ha fredagsmys med gott samvete :-)


Ljushus

Äntligen får jag sitta ner! Har städat hela lägenheten och hållt på med tvätt. Skönt att få andas ut lite och slötitta på TV. I tisdags var Elinor på Ullred och ringde mig på jobb och berättade att hon hittat ett sådant ljushus som jag velat ha länge nu! Jag visade henne ett ljushus på Lilla Bohaget i måndags, men det var rättså stort och jag såg ingen prislapp så hon ringde mig direkt när hon fick syn på huset på Ullared. Det fanns i två storlekar, ett mellanstort och ett litet och jag beställde bägge av henne. Så nu har jag två ljushus. 350 kr för det stora och 300 kr för det lilla. Superfina! Vill faktiskt ha fler. Har nämligen fortfarande beslutsångest över vart jag vill ha dom. Ett står för tillfället i sovrumsfönstret och ett på byrån i hallen. Men dom kommer med största sannolikhet flyttas runt några gånger innan jag bestämt mig.

Här är den stora varianten av husen. Det lilla har jag ingen bild på, men det ser likadant ut fast i en mindre storlek.

Det går som det ska!

Frånvaro igen.. Jag är inte bra på detta alltså! Men nu ska ni i alla fall få en uppdatering på mina mått jag tog igår.

Mått den 6 augusti 2011

Mage tjockast: 83
cm (- 1,5 cm)
Mage smalast: 67
 cm (Ingen förändring)
Naveln:
 73,5 cm (- 1 cm)
Byst: 87 cm (- 1 cm)
Höger lår: 53,5 cm (Ingen förändring)
Vänster lår: 53 cm (Ingen förändring)
Höger arm: 26 cm (Ingen förändring)
Vänster arm: 26 cm (Ingen förändring)

VIKT: 58,3 kg (Ingen förändring på 3 veckor)Nu börjar det stanna av i måtten. Jag har kanske nått idealet för min kropp nu snart? Känns för jävla bra ska jag säga. Stolt som en tupp är vad jag är. Vikten har legat under 60 kg i 7 veckor nu och jag ser inte ut att öka heller. Jag ligger stadigt runt 58 kg och det var mitt mål när jag hade nått 60. Jag ville ner ett par kg till så jag har lite att pendla mellan. Aldrig över 60 kg igen. Nu ska jag hålla mig här nere under sträcket för jag trivs fruktansvärt bra med denna vikten! Även med min kropp. Lite mer muskler och en större rumpa, sedan är jag nöjd! (tror jag) Att vi tjejer aldrig är nöjda... Är det något ärftligt inom det kvinnliga släktet, eller? Att aldrig vara nöjd, alltid är det något som är fel på våra kroppar!

Jag är på gång...

Jomen visst höll jag vad jag sa igår! Det blev gymmet nu ikväll. 25 minuter på crossen, så jävla sköööönt! (10 min innan styrkan och 15 min efter) Nu när jag har börjat fläska på mig lite fett igen så är det mycket kondition för min del. Crosstrainern är super då jag tränar magen samtidigt som jag bränner fett. För ja satan vad det kändes i magen! Nu ska jag äta upp min spagetthi carbonara här, sedan är det storstädning! JIPPI! Har faktiskt längtat hem hela dagen på jobb så jag kan få städa. Nu vill jag ha det RENT! Dessutom när det är helg imorgon. Vaknar upp till fredag imorgon, jag är lycklig redan!

Kör nog lite yoga imorgon efter jobb om jag hinner. Skriver jag det här så känner jag lite mer press, så nu hoppas vi det hjälper ;-)

Det blev en timmes yoga i eftermiddags! Jo...

Det blev en timmes yoga i eftermiddags! Jobbigt men fruktansvärt skönt att tänja lite! Ashtanga yoga heter den yoga jag tränar. Superbra med träningsdvd, kan varmt rekommendera det! Funderar på att köpa en dvd med poweryoga också så jag har lite att variera med. Imorgon blir det gymmet efter jobb och sedan hem och storatäda. Har inte städat på snart tre veckor... Då menar jag storstädat, damma, dammsuga och torka alla golv. Fy skäms på mig! Har dock tagit några snabba varv med ergorapidon då och då. Här såg förjävligt ut innan jag tog ett ryck och plockade undan nu ikväll men nu kan jag sova hyfsat gott, för det ser rent ut om man inte tittar noga ;) men damma, dammsuga och torka golv är det som gäller imorgon! Detta gör jag vanligtvis minst 1 gång i veckan, men jobbet tar död på mina städkrafter så det har helt kommit åt sidan! så får det bli ibland. Nu ska jag sova så jag orkar med ytterligare en jobbedag! Godnatt på er, sov så gott!


Hej igen!

Fan, förlåt! Att jobba tar all kraft från mig, att sedan trycka in lite träning tar bort bloggtid ännu mer. Men jag ska bättra mig, jag lovar!
Min yogadvd kom förra veckan och hitills har jag bara kört igenom den 1 gång. Körde några solhälsningar i måndags också, men inte mer än så. Idag tänkte jag köra igenom hela igen, istället för gymmet. Tar gymmet imorgon! Känner att jag börjar fläska på mig lite nu, onyttigheterna har åkt ner lite hur som helst fastän det varit vardag, så nu är det skärpning om jag vill bli lite fastare!

Gött att det snart är fredag igen! Då har jag bara 3,5 vecka kvar att jobba! Har nämligen fått förfrågan om förlängning till den 31 augusti. Kommer jag inte in på min utbildning nu i augusti (vilket jag troligtvis inte gör då lågutbildade prioriteras, och många "sådana" hade sökt) så kommer jag att jobba hela perioden ut på Puma. Vilket betyder full lön även i september, GOTT! Så nu är det bara att stå ut. 4 veckor prick idag. Min sista vecka där är kort, slutar på onsdagen. Så skönt! Kanske kan solen titta fram lite i september så jag kan jobba upp min bränna igen?!

RSS 2.0